Kültür-Sanat Haber Girişi : 13 Ocak 2013 14:34

Ülkü Ocaklarından birlik ve beraberlik gecesi

Ülkü Ocaklarından birlik ve beraberlik gecesi
Aşkale Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Birlik ve Beraberlik gecesi, Aşkale Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti.
Erzurumajans-Aşkale Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Birlik ve Beraberlik gecesi, Aşkale Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Birlik ve beraberlik gecesine Ali Kınık ve Ozan Erhan Çerkezoğlu misafir sanatçı olarak katıldı. Programa Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, Milliyetçi Hareket Partisi Aşkale İlçe Başkanı Kadir Kılıç ve birçok teşkilat başkanı eşlik ettiler.
Programda açılış konuşması yapan Aşkale Ülkü Ocakları Başkanı Raci Gürcan Malli, “Tertip etmiş olduğumuz Birlik ve Beraberlik gecesine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Ali Kınık ve Ozan Erhan Çerkezoğlu, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle katılımcılara müzik ziyafeti çektiler.
Programın sonunda Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, Aşkale Ülkü Ocakları Başkanı Raci Gürcan Malli'ye organizasyondan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Programın ardından sanatçı Ali Kınık, İHA muhabirine son zamanlarda gündeme gelen İmralı görüşmeleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kınık, “Bizler dün, bu hükümet yeri gelecek İmralı ile görüşecek ve onu muhatap alacak dediğimiz zaman her kesimden büyük bir tepki alıp, bunun imkansız olacağını savunmuştular.Fakat geldiğimiz nokta itibari ile bugün muhatap almayı bırakın da neredeyse İmralı'da yatan cani kahraman ilan edilip, ödüllendirilecektir.Kürt açılımı ile yola çıktıkları bu proje tutmayınca bu seferde ismini değiştirip son zamanlarda Kardeşlik Projesi gibi gereksiz uğraşlarla halkımızın da kafalarını karıştırmaktadırlar. Bizler zaten kardeştik; Türk’üyle, Laz’ıyla, Kürt’üyle, Çerkez’iyle milli mücadelede omuz omuza savaş verdik ve bu ülkeyi işte bu kardeşlik ruhuyla bu hale getirdik. Hükümetin İmralı görüşmeleri gözümüzün içine bakılarak alenen yapıldığı halde sesini çıkaran tek bir çizgi olmuştur, o da Milliyetçi Hareket çizgisidir.Halbuki bu ülkede Edirne'den Kars'a kadar herkes ülkesini milletini seven her kim varsa, hangi cemaat ve teşkilat varsa bu İmralı çıkışına tepkisini koymalıydı ve koymalıdır.Bizler proje üretmemekle suçlanan bir parti ve teşkilat olarak bilinmekteyiz. Fakat bizler bölünmeye sebep olacak, Ahmet'i Mehmet'e vurduracak hiçbir proje üretmiyoruz ve üretmeyeceğiz de, bunu herkesin böyle bilmesini istiyoruz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.