Magazin Haber Girişi : 23 Eylül 2016 18:36

Ülkü Eyüpoğulları ikinci klibi için start verdi

Ülkü Eyüpoğulları ikinci klibi için start verdi
Geçtiğimiz aylarda çıkardığı "Ayrılmayalım" albümü ile müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Erzurumlu sanatçı Ülkü Eyüpoğulları, ikinci klibi için hazırlıklarına start verdi.
Erzurumajans-Geçtiğimiz aylarda çıkardığı "Ayrılmayalım" albümü ile müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Erzurumlu sanatçı Ülkü Eyüpoğulları, ikinci klibi için hazırlıklarına start verdi.

Türküseverlerin büyük beğenisini toplayan "Ayrılmayalım" albümü ile müzik piyasasında adeta fırtına estiren Ülkü Eyüpoğulları, şimdi de albümüne adını verdiği "Ayrılmayalım" parçasına klip çekmek için hazırlıklara başladı. Bir taraftan konser ve TV programlarını sürdüren Eyüpoğulları, diğer yandan klip çekimleri için yoğun bir mesai yapıyor. Erzurumlu sanatçı, geçtiğimiz aylarda çıkan Ayrılmayalım" albümü ile müzik dünyasından son derece olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek, "Albümde yer alan sözü ve müziği Erhan Erkal'e ait 'Erzurum' türküsüne ilk klibimizi çekmiştik. Özellikle Erzurumlu hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Şimdi aynı albümde yer alan 'Ayrılmayalım' eseri için klip çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erzurumlu klibi müzik kanallarında geniş şekilde yer buldu. Ayrılmayalım klibimizin de çok daha beğenileceğini ümit ediyorum. Çok şükür emeklerimizin karşılığını yavaş yavaş almaya başladık. Önümüzdeki günlerde Almanya, Hollanda ve Belçika'da yurt dışı programlarımız başlayacak. Kış sezonu boyunca bu çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Televizyon programları için görüşmelerinin devam ettiğini anlatan Eyüpogulları, henüz bir karar vermediğini, kendisinin hazırlayıp sunacağı müzik eğlence programının önümüzdeki süreçte de TV ekranlarında yer alacağını kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.