Bölge Haber Girişi : 25 Ağustos 2010 00:01

Ulaşım Sen Erzurum'da Hayır diyecek!..

Ulaşım Sen Erzurum'da Hayır diyecek!..
Türk Kamu Sen'e bağlı Ulaşım-Sen Erzurum Şube Başkanı Mükremin Aktaş, anayasa değişikliği paketinin memurların başta grev olmak üzere bir çok haklarını ellerinden alan maddeleri içerdiğini öne sürdü.

Erzurum Ajans-Türk Kamu Sen'e bağlı Ulaşım-Sen Erzurum Şube Başkanı Mükremin Aktaş, anayasa değişikliği paketinin memurların başta grev olmak üzere bir çok haklarını ellerinden alan maddeleri içerdiğini öne sürdü.

Ulaşım-Sen Şube Başkanı Mükremin Aktaş, DDY Gar binasındaki temsilcilik şubesinde bir basın açıklaması yaptı. Aktaş, anayasa değişikliği paketine 12 Eylül'de 'hayır' diyeceklerini belirterek, pakette memurların sendikal haklarında kısıtlamalara gidildiğini ileri sürdü. Birden fazla sendikaya üyeliğin yolunun açılması halinde, sendikaların küçülüp etkisiz hale geleceğini belirten Aktaş, "Yeni anayasanın içerdiği bazı maddeler ile şimdiki haliyle iş ve ücret güvencemiz ortadan kalkacak. Üst düzey görevlere gidebilmemizin önü kapatılıyor." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.