Tutanın Kadar Atanında Olsa...

Bakıldığında maça hızlı başlayan taraf Sivasspor du.  Henüz üçüncü dakika da Robinho’nun ustalık kokan şutunu günün hatta haftanın yıldızı Sehic nefis çıkardı. Çıkardığı topun gidişi penaltı oldu. Yani Sehic’in kurtarışıyla BB Erzurumspor 1-0 öne geçti desek yanılmış olmayız. 

Daha sonra anlamsızca geri çekilme sonucu Sivasspor 2-1 öne geçmesiyle bir anda işler tersine döndü. Öncelikle şunu belirtmek lazım. Savunma yapmak demek  10 kişi ile kendi yarı sahana gömülmek demek değildir. En iyi savunma topa sahip olmak ve rakibe topla oynama şansı vermemektir. Topu önde tutmaktır. Bunlar günümüz futbolunun gerçekleri... 

Mavi Beyazlı ekibe bakıldığı zaman; bu ligin seviyesinde beş veya altı isim var. Diğerleri vasat. Forvet zaten yok denecek kadar yetersiz. Geriye kalan haftalarda alınan sadece 2 puan var. Bu iki puan direncin ve mücadele gücünün sonucunda geldi. Yani Erzurum’un hücum oyuncularının şu ana kadar puan kazandırdığı maç yok. Bu da nokta forvet transferi yapamayan yönetime ve Thy transferinde ki ısrarı nedeniyle Mehmet Altıparmak’a yazar...

Eğer BB Erzurumspor’un tutanı kadar atanı da iyi olsaydı şu an minimum 6 puanı vardı. 

Emrah Başsan

Sunu’nun eksikliğinde takımı kaleye götüren direkt isim olarak söyleyebiliriz. Çizgiye inişleri ve içe kat edip çektiği şutlar’la pozisyonların baş mimarı. Ancak bunu topla gereğinden fazla oynamaya döktüğü zaman hem takıma hemde kendisine zarar veriyor. Faydalı futbolunu, biraz daha takım oyununa uygun bir sadelikle çerçevelerse kariyerinin en verimli dönemlerini geçirebilir. 

Bu saatten sonra önümüze bakmak lazım. 

Şunu görmek mümkün bu takımın forveti Thy değil, kötünün iyisi olan Munsy’dir. Çünkü en azından savunmayı yıpratıcı özelliğinin yanı sıra sağa sola deplase oluşlarıyla arkadaşlarına alan açıyor... 

Maçın kahramanı Sehic

Kalite tesadüf değildir diye söz vardır.

İşte bu sözün vücut bulmuş halini dün Sivas’ta izledik. İbrahim Sehic! 

Performansıyla adeta bir puanın baş mimarı oldu diyebiliriz. Sehic’e mücadeleleriyle eşlik eden isimler ise; Scuk,Lokman ve Egemen oldular. 

Dadaşların önünde üç maçlık bir periyot var. Ankaragücü,Galatasaray,Alanyaspor

BB Erzurumspor ligde varolabilmek adına buradan altı puan çıkarmak zorunda.. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bu takımla olmaz. 01 Ocak 1970 02:00

    Haziran ve temmuz aylarında dolar yükselmeden bir kaç transfer yapılabilirdi ama olmadı. Takım süper lige çıktığında bu yönetim ve bu hoca ile olmayacağını sokakta ki çocuk bile biliyordu. Ancak yine sizin gazeteniz de yazarlardan bir bu düşüncede olanları eleştirel bir yazı yazmıştı. Ne oldu? Olmayacak duaya amin demenin bir anlamı yok.