Ekonomi Haber Girişi : 13 Mart 2019 15:15

TÜRSAB olmasa Erzurum'un adı geçmeyecekti!

TÜRSAB olmasa Erzurum'un adı geçmeyecekti!
Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, KUDAKA ve DAP’ın “Tasarruf tedbiri… Bütçemiz yok” gibi bahanelerle katılmadığı MITT Moskova Fuarı’ında Erzurum’u sadece TÜRSAB Başkanı Kürşat Özeken temsil etti.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, KUDAKA ve DAP’ın “Tasarruf tedbiri… Bütçemiz yok” gibi bahanelerle katılmadığı MITT Moskova Fuarı’ında Erzurum’u sadece TÜRSAB Başkanı Kürşat Özeken temsil etti.



Turizm endüstrisinin en etkili seyahat ve turizm profesyonellerini bir araya getiren MITT Moskova Fuarına bu yıl 90 ülkeden bin 799 firma katıldı. 22 bin 777 turizmcinin ziyaret ettiği fuarda, ‘Kış Turizminin Başkenti’ olarak lanse edilen Erzurum yer almadı.



Bir milyon turist hedefi koyan kent yöneticileri, ulusal ve uluslararası fuarlara şaşı bakarken, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu Başkanı Kürşat Özeken bu duruma kayıtsız kalmadı. Kişisel gayretleriyle TÜRSAB’ın bulunduğu salonda Erzurum stantı açan ve beraberinde götürdüğü tanıtım kataloglarını dağıtan Özeken, başta acentalar olmak üzere Rus medyasının da taktirini topladı.



Mütevazı Erzurum stantında çok sayıda gazetecinin Erzurum lokasyonuyla ilgili sorularını cevaplandıran Özeken’e çabalarından dolayı TÜRSAB yönetimi de teşekkür etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • LAFTA DADAŞ OLMAZ 01 Ocak 1970 02:00

    Kürşat beyi tebrik ediyorum, çalışmalarının karşılığını en kısa sürede fazlasıyla alması temennisiyle... Herşeye yorum atan arkadaşlar bu fedakarlık karşısında neden sessiz kalıyorsunuz.