Bölge Haber Girişi : 03 Mayıs 2011 20:02

Türkiyenin özlediği tablo Erzurum'dan!..

Türkiyenin özlediği tablo Erzurum'dan!..
12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala bazı siyasilerin çirkinleştirdiği propaganda çalışmalarının aksine Erzurum'da özlenen bir tablo oluştu

Erzurum Ajans- 12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala bazı siyasilerin çirkinleştirdiği propaganda çalışmalarının aksine Erzurum’da özlenen bir tablo oluştu. Parti çalışmalarını görmek için bugün Erzurum’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, MHP İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Aslen Ardahanlı olan ve Erzurum'u yakından tanıyan CHP Genel Başkan Yardımcısı  Gürsel Tekin, partisinin Erzurum İl Başkanlığı'nı ziyaret ederken, komşu oldukları MHP parti binasına girerek İl Başkanı ve Milletvekili adaylarına başarılar diledi. MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Milletvekili adayları Oktay Öztürk ve Jale Alcan'ın çay davetini geri çevirmeyen Tekin, gazetecilerin 'Bu ziyaret ilerleyen zamanarda bir MHP-CHP koalisyonunun ilk adımı mı?' şeklindeki esprili sorularına, 'Ola kardaş hele susun bu sorunun şimdi zamanı mı?' şeklinde cevap verdi.  Aynı soruyu  MHP'nin tecrübeli siyasetcisi Oktay Öztürk ise, 'Biz iki parti koalisyona değil,  tek başına iktidara adayız ve bu yolda yürüryoruz'' diye geçiştirdi.

 
Bir dönemlerin düşman kardeşi olan MHP ve CHP'liler ise bu ziyareti ayakta alkışlayarak  yeni bir açılıma ve tarihi ana şahit oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.