Erzurum Haber Girişi : 20 Nisan 2019 14:30

Türkiye'nin şehidi, Erzurum'un şöleni var!

Türkiye'nin şehidi, Erzurum'un şöleni var!
Türkiye, Irak sınırında şehit olan askerleri için yas tutarken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ düzenledi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türkiye, Irak sınırında şehit olan askerleri için yas tutarken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ düzenledi. Şehit haberlerine rağmen organizasyonu iptal etmeyerek büyük bir skandala imza atan Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz’ın istifa etmesi bekleniyor.



ANTALYA İPTAL, ERZURUM DEVAM

Türkiye güne şehit haberleriyle uyandı. Irak sınırında devam eden terör operasyonunda 4 asker şehit olurken, 6 asker de yaralandı. Acı haberin duyulmasıyla birlikte ilk olarak Antalya Konyaaltı Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlemeyi planladığı Emre Aydın konserini iptal ettiğini duyurdu. Yurdun çeşitli noktalarındaki bir çok etkinlik şehit haberleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ni iptal etmedi.



DAVULLU ZURNALI ETKİNLİĞE PROTOKOL KATILMADI

Sabah saatlerinde Havuzbaşı Kent Meydanı’nda yapılan etkinliğe protokol üyelerinin katılmaması dikkat çekerken, davul zurna eşliğindeki halk oyunları gösterilerinin ardından vatandaşlara ücretsiz cağ kebabı ikram edildi. Doğu’nun Sesi Erzurum Fasıl Ekibinin de yer aldığı programda şehit haberlerine rağmen organizasyonu iptal etmeyen Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz televizyon kanallarına röportaj vererek kameralar karşısında boy gösterdi. Şehitlere yapılan bu büyük saygısızlık karşısında Müdür Almaz’ın istifa etmesi beklenirken, skandalla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Valiliğin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.



















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Arif 01 Ocak 1970 02:00

    Arkadaşlar bu etkinliğin zamanlaması yanlış. Ama önceden organize edilmiş.İptal edilmeliydi. Bursa da da İlüfer belediyesi Liseler Arası Müzik Yarışması vardı. Onlardan da bekledik iptal ederler diye.

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Gülerim bu provokasyon yapmayı gazetecilik şey karıştıran adamı destekleyenlerin haline,gerçi kişi sevdiğiyle beraberdir demiş Peygamberimiz...!!

  • Ali 01 Ocak 1970 02:00

    İki tarafta haklı gibi görünüyor.

  • Cevdet ÇATAL 01 Ocak 1970 02:00

    Yinemi feto nun şarkılarini söylemeye başladılniz

  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bahadır mısın nesin bilmem ama bu adamı o koltuğa getirenler milletin oylarıyla getiriyorsa bu millet onun milliyetçiliğini de şehidimizin olduğu günlerde böyle bir insaniyetten yoksun bir davranış yapıyorsa bu millet onun milliyetçiliğini de sorgular neden istifa etmediğini de burada onun yalakalığını yapma

  • Emin Kalkan 01 Ocak 1970 02:00

    Cemal Almaz adamdır milliyetçidir ve sevilen bir candır gerek yok bence bu sekilde bir manşete atilmamasi gerekiyor

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    Radar mısın nesin babam gelse erzurumu u ayagı kaldırır sem birkere ismini yaz deli kanlı ol şu sözde dadaş olan ben bursada yaşıyorum cag felan yedigim yok sizin erzurumlulugunuz bu kadar işte günler öncesinde organize olmuş bir etkinligi ben burada öğreniyorum ne yazikki hayın saldırıda şehitlerimiz. Hemen böyle bir başlık atıp habet yapmal olurmu şimdi ben kiralığım cocugum bir siz erzurumlusus helal olsun size.

  • Bahadır 01 Ocak 1970 02:00

    Kimse cemal almazın milliyetçiliği üzerinden siyaset yapmasın Cemal almaz adamlığının vatanseverliğinin zekatını verse sizin gibi tetikçilere bir ömür yeter hadi hele başka kapıda malzeme arayın

  • Radar 01 Ocak 1970 02:00

    Çağrı evladım sen küçüksün baban gelsin savunsun sütünü iç yat hadi bakalım

  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Çağrı ve misafir sizi kim kiraladı koçlar. Azıcık utanma arlanma olur. Ufacık dar zihniyetinizle gazeteciye çamur atıyorsunuz. Allah iflah etsin. Mevlam şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, sizlerinde yediğiniz cağlar burnunuzdan gelsin...

  • Radar 01 Ocak 1970 02:00

    Liyakatla değil torpille müdür atanırsa böyle olur lisede tarih öğretmeni oldu kültür Müdürü

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    Allah belanızı versin onur sağsöz nasıl erzurumlusun sen terbiyessiz utanmadınmı o başlıgı atarken

  • Duyarlı Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Şehitler Vatan Bayrak Hepimizin Ortak Paydasıdır Bu Haberse Sehitleri Kullanarak Bel Altından Vurmaya Calismak O zaman yuzlerce vatandasida vatandasliktan cikaralim Turkiyenin 4 Bir Yanindaki Programlara Katilan Bakanlarimizda Cumhurbaskanimizda mi Istifa Etsin ? Hayattan Kopup Yasa Burunmek Teror Orgutlerinin Isine Yaramaz mi Iste Huzuru Bozduk Demezler mi Derdiniz Mubarek Sehitlerimiz mi Sahsi Cikarlariniz Husumetleriniz mi ??Sehitlerimizin Makami Ali Mekani Cennet Olsun Biz O kardeslerimizn acisini yasarken bu memleket icinde calismaya devam edenlerden olmaliyiz saygilar

  • ali taş 01 Ocak 1970 02:00

    nerede aç var orda...

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Yazarı uzun zamandır takip ediyorum ancak amacı magazin,takip edilme isteği...Adam meydanda tek başına program yapmamış ki bir sürü Erzurumlu da orda eğleniyor onları da eleştirsene,zaten eminim şimdi sen acıdan yemeden içmeden kesilmişsindir.

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    Sen nasıl bi adamsın gazetice deyilsin ortamıngermeye calışan bir kişiliksin günler öncesinden organize olmuş bir proğram hakkında nasıl böyle konuşursn suç duyrusunra bulunacam

  • Ahmet 01 Ocak 1970 02:00

    Ak zihin

  • ŞEREF KANDEMİR 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH BELANIZI VERSİN ÜLKE ŞHİTLERİNE AĞLIYOR OCAKLAR YIKILMIŞ SİZ HALAY ÇEKİN OYNAYIN GERİ ZEKELILAR. BEKA SİZİN MAKAMINIZMIŞ MEĞER. VALİİİİİ NERDESİN ÇEK ŞUNLARIN KULAĞINI AYIPTIR GÜNAHTIR BUNLAR VATAN İÇİN TOPRAĞA DÜŞMÜŞ FİDANLAR UTANIN BİRAZ AR DAMARINIZ VARSA.