İlçeler Haber Girişi : 04 Şubat 2018 15:30

Türkiye’nin ikinci kadın başkanı Oltu’dan seçildi

Türkiye’nin ikinci kadın başkanı Oltu’dan seçildi
Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası 17. Olağan Genel Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası 17. Olağan Genel Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Seçimli olağan genel kurulda rakibine 254 oy fark atan Gülsüm Toprak, Türkiye’de ikinci kadın esnaf odası başkanı olarak bir ilke imza attı.

Efkan ala Kültür Evi’nde gerçekleştirilen Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası 17. Olağan Genel Kurulu Toplantısına esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Toplam 505 esnafın oy kullandığı genel kurulda Gülsüm Toprak 375, rakibi Emrah Ceylan ise 121 oy alırken 9 oy da geçersiz sayıldı.

Rakibi Ceylan’a büyük fark atan Gülsüm Toprak seçim sonrası mutluluğunu ifade ederken yaptığı açıklamada; “Bugün burada dostluğun, arkadaşlığın ve vefanın güzel bir örneğini yaşadık. Tüm esnaf arkadaşlara, dostlara teşekkür ediyorum. Güvenlerini boşa çıkarmayacağız” dedi.

Seçim sonrası büyük sevinç yaşayan Gülsüm Toprak, Türkiye’de esnaf odası başkanları arasında ikinci kadın başkan olarak Oltu tarihine de geçmiş oldu.

Başkan Toprak 18 yıldır Oltu Esnaf Odasında görev yaptığını belirterek, ”Bunca yıllık tecrübe ve birikimi esnaf arkadaşlarımın yararına kullanacağım. Esnaf arkadaşlarımın sıkıntılarında yanlarında olacağımı bilmelerini isterim. Bana teveccüh gösterip destekleyen esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.