Spor Haber Girişi : 26 Nisan 2018 13:40

Türkiye Curling’te Tarih yazıyor

Türkiye Curling’te Tarih yazıyor
İsveç’te yapılan Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası'nda Dilşat Yıldız-Uğurcan Karagöz çifti, beş maçta dört galibiyet elde etti.
Erzurumajans-İsveç’te yapılan Dünya Şampiyonası’nda Dilşat Yıldız-Uğurcan Karagöz çifti, beş maçta dört galibiyet elde ederek gruptan çıkmayı garantiledi.

Türkiye Curling Milli Takımı, İsveç’te aldığı başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartıyor. Kafile Başkanı Ahmet Çelebi ile Antrenör Ahmet Çelik yönetimindeki ay-yıldızlı curlingçiler, elde ettikleri zaferler ile şampiyonluğa koşuyor.



İsveç’in Östersund şehrinde 21-28 Nisan 2018 tarihleri arasında Düzenlenen Karışık Çiftler Dünya Curling Şampiyonası ve 50 Yaş Üstü Seniorler Dünya Curling Şampiyonası’na katılan Milli Takımlarımız İsveç’te aldıkları galibiyetler ile adından söz ettiriyor.



Özellikle Dilşat Yıldız ve Uğurcan Karagöz ikilisinden oluşan karışık çiftler milli takımımız oynadığı beş maçtan dördünü kazanarak, sadece birisini kaybetti.

Ay-yıldızlı ekibimiz hedefine emin adımlarla koşuyor. Karışık Çiftler Milli Takımı’nın antrenörlüğünü Ahmet Çelik yaparken,  Uğurcan Karagöz  ve Dilşat Yıldız sporcu olarak ülkemiziz temsil ediyor.



Yine İsveç'te düzenlenen Melik Şenol’un antrenör olarak görev yaptığı 50 Yaş Üstü Seniorler Şampiyonası'na katılan Milli Takımımızı ise  Murat Akın, Azamet Üst, Fikret Çatak ve Şükrü Diyarbakır oluşturuyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.