Bölge Haber Girişi : 04 Ağustos 2010 15:34

Türkeş'in Fetullah gülen yorumu!..

Türkeş'in Fetullah gülen yorumu!..
MHP ile Gülen arasındaki ipler koptu ancak yıllar önce durum hiç de böyle değilmiş. İşte o sözler;

Erzurum Ajans-MHP ile Gülen arasındaki ipler koptu ancak yıllar önce durum hiç de böyle değilmiş. İşte o sözler;


MHP ile Gülen cemaati arasındaki ipler giderek geriliyor. Bahçeli'nin cemaatin en güçlü olduğu iller arasında yer alan Manisa'da, Fethullah Gülen'e yönelik sözleri yeni bir tartışma başlattı. Kılıçdaroğlu da Gülen konusunda Bahçeli gibi konuşunca MHP'nin efsanevi lideri Türkeş'in yıllar önce yaptığı bir konuşma yeniden gündeme geldi.

MHP ile Gülen cemaati arasındaki derin çatlak aslında yeni değil! AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte başlayan ayrım bugün resmen uçuruma döndü. Cemaate yakın medya kuruluşlarının MHP yönetimine yönelik eleştirileri taraflar arasındaki tartışmaları hararetlendirirken, ipler 2008 seçimlerinde resmen kopma noktasına geldi!

GÜLEN'İN REFERANDUM SÖZLERİ İŞİN TUZU BİBERİ

Fethullah Gülen'in Amerika'dan referandumla ilgili "Mezardakilere bile evet dedirtmek gerek" sözleri, bu tartışmaların tuzu biberi oldu! Bahçeli, cemaatin oldukça güçlü olduğu Manisa'dan Gülen'e cevap verdi ve referandumda "mezardakilerin değil kendisinin oy vermesi" gerektiğini söyledi.

BAŞBUĞ'UN SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEMDE!

Taraflar arasındaki tartışma hararetlenince MHP'nin efsanevi lideri Alparsan Türkeş'in Fethullah Gülen ile ilgili yıllar önce yaptığı bir konuşma yeniden gündeme geldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.