Eğitim Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Turkcell Globol Bilgi`den okul projesi

Turkcell Globol Bilgi`den okul projesi
Turkcell Global Bilgi Ailesinden“Kardeş Okul”lara Destek Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi çalışanları “Kardeş Okul” projesi kapsamında, farklı illerdeki 4 okula destek kampanyası düze
Erzurum Ajans-Turkcell Global Bilgi Ailesinden“Kardeş Okul”lara Destek Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi çalışanları “Kardeş Okul” projesi kapsamında, farklı illerdeki 4 okula destek kampanyası düzenledi.
Diyarbakır, Erzurum, İzmir ve İstanbul’daki okullara yardım çalışmaları 2012 yılında da devam edecek.

Turkcell Global Bilgi ailesi, sosyal sorumluluk yaklaşımı çerçevesinde hayata geçirdiği “Kardeş Okul” projesi kapsamında hizmet verdiği dört ildeki 4 okula yardım kampanyaları düzenledi. Diyarbakır, Erzurum, İstanbul ve İzmir’de bulunan okullara yönelik kampanyalarda ilk olarak 950 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. Ayrıca Turkcell Global Bilgi çalışanlarının desteği ile toplanan bu yardımlar dışında okulların fiziksel koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalar da gerçekleştirildi. İzmir’deki okulun tüm pencereleri değişirken, Diyarbakır’daki köy okulunda da 4 dersliğin bulunduğu ek bina inşaatına başlandı. İnşaatın 2011 yılı sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

KAPSAMLI VE UZUN SOLUKLU BİR PROJE

Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 10 bin kişilik çok büyük bir aile olan Turkcell Global Bilgi’de geçen sene hayata geçirdiğimiz Y-Gen Projesi kapsamında; çalışanlarımız arasında sosyal yardımlaşma projelerine duyarlılık ön planda çıktı. Turkcell Global Bilgi olarak bugüne kadar birçok yardım kampanyasına imza attık. Projenin hayata geçmesi aşamasında olduğu gibi sonrasında da Turkcell Global Bilgi çalışanlarının desteği ile projenin devamlılığını sağlanmaktadır. Bu çalışmalar kapsamında çocuklar ile kültür gezileri, giyim yardımları vb. yapılacak. Bu doğrultuda, 2012 yılında da belirlediğimiz kardeş okullarımızın fiziksel koşullarını iyileştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.