Spor Haber Girişi : 02 Eylül 2014 14:24

Turkcell 2020 küçükler ve yıldızlar olimpik hazırlık kampı

Turkcell 2020 küçükler ve yıldızlar olimpik hazırlık kampı
Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) geleceğin şampiyonlarını belirlemek için düzenlediği Erzurum kampına Türkiye genelinde, 448 sporcunun katılımıyla start aldı.
Erzurumajans-Türkiye Atletizm Federasyonu'nun (TAF) geleceğin şampiyonlarını belirlemek için düzenlediği Erzurum kampına Türkiye genelinde, 448 sporcunun katılımıyla start aldı.

Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Hazırlık Kampı Adana'dan Gençlikspor Kulübü ile Kazime Özler Spor Kulübünden sekiz sporcunun çağrıldığını söyleyen Atletizm İl Temsilcisi

Abdulkadir Uğur şöyle devam etti:
"Türkiye Atletizm Federasyonu Federasyon'u tarafından 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na gidecek sporcuyu belirlemek için Erzurum'da kampta 8'i yabancı 78 antrenör gözetiminde çalışmalar yapılacak. Kampa ülkenin doğusundan batısına kadar tüm kentlerde dereceye giren sporcular katılacak. Küçükler ve yıldızlarda cirit atma ,100 metre engelli,üç adım,100 ve 800 metre gülle atma ile yüksek atlama, kategorisinde kampa alınan sporcular en büyük desteği veren milli atlet olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'den gördükleri için kendilerine çok teşekkür ederim."

Turkcell 2020 küçükler ve yıldızlar olimpik hazırlık kampına çağrılan sporcular ve antrenörlerin isimleri şöyle:

Revşan Koday cirit atma, Seda Pınar 100 metre engelli,Sevgi Pınar üç adım atlama ,İrem Karacaoğlan 100 metre, Mizgin Demir 800 metre, Mehmet Karakoç Gülle atma, Veysel Tunç yüksek atlama ve Samet Sağlam uzun atlama Antrenörler : Ali Atakişi, Ahmet Dalak ve Serdal Kadıoğlu 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.