Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

TÜRK-İŞ`ten teröre lanet

TÜRK-İŞ`ten teröre lanet
Türk-İş Erzurum Bölge Temsilcisi Orhan Gözgeç, Hakkari’de meydana gelen terör saldırısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Erzurum Ajans-Türk-İş Erzurum Bölge Temsilcisi Orhan Gözgeç, Hakkari’de meydana gelen terör saldırısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
“Terör, Hakkari’nin Yüksekova ve Çukurca ilçesi’nde yaptığı kanlı saldırı ile 24 canımızı daha almış, çok sayıda polis ve askerimizin yaralanmasına neden olmuştur” diyen Gözgeç, açıklamasında şunları kaydetti; “Terör, bu cinayetiyle bir kez daha yediden yetmişe tüm milletimizin canını yakmış, her bir yürekte isyan duygularına neden olmuş, millet olarak teröre karşı tek bir yürek, tek bir yumruk olma duygularımız daha da pekişmiştir.

Türkiye bugün şehitlerine ağlamaktadır. Ancak millet olarak döktüğümüz bu gözyaşları, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da pekişmesine yol açacak, terörü ve onu destekleyen çevreleri daha da yalnızlaştıracak, terörün döktüğü kanda boğulma sürecini daha da hızlandıracaktır. Artık bu topraklarda yaşayan herkesin teröre karşı saf tutma ve terörü lanetleme zamanıdır.
Türkiye’nin milleti ve devletiyle terör belasının üstesinden geleceğine olan inancımızı yineliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.