Ekonomi Haber Girişi : 02 Ocak 2012 14:23

TÜMSİAD eğitimlere başladı

TÜMSİAD eğitimlere başladı
Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği, 2012 yılını kapsayan planlı eğitim ve bilgilendirme seminerlerine başladı.
Erzurum Ajans-Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği, 2012 yılını kapsayan planlı eğitim ve bilgilendirme seminerlerine başladı.
TÜMSİAD Üyelerine yönelik olarak planlanan bu eğitimlerin ilki olan ‘Beden dili ve İletişim’ konulu seminer TÜMSİAD toplantı salonunda yapıldı.

Doç.Dr.Tecer Atsan’ın vermiş olduğu iletişim seminerine Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şube Başkanı Yılmaz Çokçevik ve dernek yöneticileri katıldı.
TÜMSİAD Erzurum İl Başkanı Yılmaz Çokçevik, TÜMSİAD üyelerinin ticaretlerini gerçekleştirirken evrensel kriterlerin farkına varmaları ve üyelerimizde farkındalık oluşturmalarında katkıda bulmak amaçıyla bu eğitimleri düzenlediklerini belirtti.

Çokçevik, bu tür seminerlerin yıl içerisinde devam edeceğini kaydederek, “Ülkemizde ve dünyadaki iletişimlerde beden dili özellikle çok önemli bir yere sahip. Yaptığımız bu seminerde de üyelerimiz bunun farkına vardı.”’ şeklinde konuştu.
Seminerlerin bundan sonra da yapılacağının altını çizen Başkan Çokçevik semineri veren öğretim üyesi Doç.Dr.Tecer Atsan ‘a ve katılımcılara teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sami 01 Ocak 1970 02:00

    Tavanda yıldızlar fotomontaj değil sanırımi Cok güzel durmuş burası tümsiadın yeri sanırım. Çok güzel tebrik ederiz erzurumda bu güzellik. Allah razı olsın.