Erzurum Haber Girişi : 22 Haziran 2017 16:15

TSK Mehmetçik Vakfı şehitler için mevlit okutacak

TSK Mehmetçik Vakfı şehitler için mevlit okutacak
Mehmetçik Vakfı tarafından; Ramazan Ayı münasebetiyle, 23 Haziran 2017 Cuma günü genel müdürlük ve temsilciliklerinin bulunduğu illerde, Aziz Şehitlerimiz, merhum olmuş Mehmetçiklerimiz ile bağışçılarımız için mevlit okutulacak.
Erzurumajans-Mehmetçik Vakfı tarafından; Ramazan Ayı münasebetiyle, 23 Haziran 2017 Cuma günü genel müdürlük ve temsilciliklerinin bulunduğu illerde, Aziz Şehitlerimiz, merhum olmuş Mehmetçiklerimiz ile bağışçılarımız için mevlit okutulacak. 

Konuyla ilgili açıklama yapan TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı şunları söyledi:

"Vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz, merhum Mehmetçiklerimiz ile bağışçılarımızdan merhum olanlar için; TSK Mehmetçik Vakfı tarafından 23 Haziran 2017 Cuma günü, Cuma Namazı öncesi Vakıf Genel Müdürlüğü'nün bulunduğu Ankara'da ve Vakıf temsilciliklerinin bulunduğu İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Bursa illerinde mevlit okutulacaktır. Bu kapsamda Erzurum'da Lala Mustafa Paşa Camii'nde Cuma Namazı öncesi okutulacak mevlide; tüm şehit ailelerimizi, gazilerimizi, bağışçılarımızı ve Erzurumlu hemşerilerimizi davet ediyorum. Bu vesileyle; aziz şehitlerimizi, merhum gazi ve bağışçılarımızı rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize, şehit ailelerimize ve bağışçılarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyor, yaklaşan Ramazan Bayramlarını şimdiden içtenlikle kutluyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.