Erzurum Haber Girişi : 19 Haziran 2017 17:30

Tren istasyonu değil, Atatürk Üniversitesi Hastahanesi...

Tren istasyonu değil, Atatürk Üniversitesi Hastahanesi...
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nin bir çok birimi bakımsızlıktan adeta dökülüyor.
Erzurumajans-Doğu Anadolu Bölgesi'nin en kapsamlı hastahanelerinden birisi olan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nin bazı birimleri bakımsızlıktan adeta dökülüyor.

Hastahanenin en yoğun bölümlerinden birisi olan Kardiyoloji Bölümü'ndeki bekleme salonlarındaki yırtık koltuklara tepki gösteren hasta yakınları, özellikle tuvaletlerden yayılan kokunun ise çevreye büyük rahatsızlık verdiğini belirtiyor.

Hasta ve hasta yakınlarının şikayetlerine rağmen yetkililerin duyarsızlığı ise tepki topluyor. Mevcut durumu gösteren fototğrafları Erzururum Ajans aracılığı ile kamuoyuyla paylaşan hasta yakınları, ''Üniversite ve Hastahane yetkilileri kendi makam odalarında şık koltuklarında utururken, hasta yakınlarına yönelik bekleme ve diğer salonlardaki manzaraları görmüyorlar mı? Yırtılmış koltuklar, koku salan tuvaletleri ile 10-15 yıl önceki izbe tren istasyonlarını ve kasaba terminallerini hatırlatan bu manzaralar Atatürk Üniversitesi'ne hiç yakışmıyor. İlgili birim yöneticilerini duyarlılığa davet ediyoruz'' diye konuştular.

İşte Atatürk Üniversitesi Kardiyoloji Bölümü Bekleme Salonları'nın son halini gösteren fotoğraflar. Yorumsuz olarak yayınlıyoruz.









Fotoğraflar: www.erzurumajans.com
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer Ali KARACA 01 Ocak 1970 02:00

    Cape Town, Güney Afrika Vancouver Kanada, Venedik İtalya, Sidney Avustralya ? Liste uzayıp gidiyor. Bunlar dünyanın en temiz ve bakımlı şehirleri sıralamasında en öndeler ve çoğu milyonluk şehir. Ne yani şimdi burada yaşayanların çöpü yokmu? Bunlar kullandıkları alanları yıpratmıyorlar mı? Tabi ki yapıyorlar. Ama fark ne biliyor musunuz? Buraları yönetenler buraları sürekli temiz ve bakımlı tutuyorlar. Eşya eskir, kırılır, hor kullanılır. Marifet o eşyayı yönetenlerin bunların bakımının sürekliliğini sağlamakta. Ayşe Gül hanımefendinin bu haberden algıladığı gibi yönetimin aşağılandığı hissi ağır basıyorsa; çok fırın ekmek yememiz lazım çoook

  • Dadaş Dursun 01 Ocak 1970 02:00

    Bunlar yapanının Terör örgütlerinden ne farkı var. Devletimiz yapıyor, en iyi hizmeti sunuyor, ancak vatan hainleri, şerefsizler bunları bu hale getiriyor. Devletin acilen ceza sistemine geçmesi gerekir. Kameralar var yapanları tespit edip bu şerefsizleri kamu hizmetlerinden (hastane dahil) yararlandırılmayacak sın.

  • Ayse Gul 01 Ocak 1970 02:00

    Bu koltuklarin oturarak bu sekilde yipranmasi imkansiz. Haber yaparken bence dusunmelisiniz. Evimizdeki koltuklar delinip icinden sungerleri cikiyor mu hic? Belli ki kasitli bir sekilde deforme edilmis. Amaciniz sadece yonetimleri lekelemek olmamali

  • Cem Kara 01 Ocak 1970 02:00

    Hasan Özdemir efendi kasıt olduğunu iddia ediyorsan ispat etmelisin. Üniversite güçlü olduğu için zaten bu manzara oraya yakışmamış, bu tespit onun için yapılmış. Ne yani gazeteci bunu görmezlikten mi gelsin. Koltuklar oturmak ve zamanla eskimek durumundadır. Bunlara amortisman denen birşey ayrılır ve bu tür eksiklikler buradan giderilir.Bir sandalyenin önemi yok diyen Kürşat Kafkas önem ve öncelik değerlerini bir daha gözden geçir derim. Burada eksikliği kıyısından köşesinden savunanlar şunu bilsinler ki yapılan güzel bir haber ve ben eminim ki bu haber sayesinde o koltuklar değişecek. İşte buraya yazıyorum.

  • Şahin 01 Ocak 1970 02:00

    Gazete tarafından haber değeri taşıyan bu görüntü elbette ki içler acısı bir durum. Ancak asıl içler acısı olan milletin hizmetine kullanılan bu sandalyeleri parçalayan -ki ben insanlık düşmanı derim- insancıklardır.

  • aaa 01 Ocak 1970 02:00

    binlerce yataklı bir hastane iki sandalyeden ibaret değil. adam gibi haber yapın.

  • xxxx 01 Ocak 1970 02:00

    Bu hastahane para basıyor koltuk değiştirmek zor olmasa gerek,ayrıca millete hakaret içeren mantıksız yorumları silmenizi şiddetle tavsiye ederim.Haber mantıklı...

  • Hasan Özdemir 01 Ocak 1970 02:00

    Atatürk Ünv çok güçlüdür . Kasıtla bir yere varılmaz leke vurmak ihanet olur. Koltukları kesip foto çekilmiş olamaz mı . Yada koltukları yiyenlere ne demeli acaba

  • Kürşat Kafkas 01 Ocak 1970 02:00

    Türkiye'nin en iyi doktorlarına sahibiz. Bi sandalyenin önemi yok.

  • Kürşat Kafkas 01 Ocak 1970 02:00

    Türkiye'nin en iyi doktorlarına sahibiz. Bi sandalyenin önemi yok.

  • Ümit 01 Ocak 1970 02:00

    O bina yeni yapılan bina.vatandaş koltukları kemirip hor kullaniyorsa yonetim ne yapsin.her bireye bir zabitami tutsun.insan insan olmalım

  • Rehberr 01 Ocak 1970 02:00

    Sürpriz değil. Kardiyoloji kliniğindeki taht kavgası devam ettiği müddetçe bu bakımsızlık artarak devam eder. 500 temizlik elemanı alınıp, yarıdan fazlası masa başı çalıştırılırsa olacağı bu. Kimse şaşırmasın.......

  • Ali kurt 01 Ocak 1970 02:00

    Önceki yönetimler ve şu an ki mevcut yönetimin suçu.Bu iş sadece milyarları döner sermaye diye cebe indirmekle olmuyor.Hizmette lazım.

  • suat Guntekin 01 Ocak 1970 02:00

    Klasik erzurum geleneği.

  • sana ne yiyosa yorumu ekle 01 Ocak 1970 02:00

    hastahane başhekimi , müdürü napsın oraya gelen çoğu kişi bunu yapıuyor , hayin mi arıyorsun önce içine bakacaksın kardeşim, milletin malına zarar verir ,doktor döver sonra devlet bize bahmir .