İlçeler Haber Girişi : 08 Mayıs 2017 11:46

Tortum şelalesi'ne ziyaretçi akını

Tortum şelalesi'ne ziyaretçi akını
Dünya'nın ikinci büyük Türkiye'nin özellikle de Çoruh vadisinin en görkemli doğal hazinelerinden olan Tortum Şelalesi havaların ısınmasıyla birlikte Hafta sonu yerli ve yabancı turist akınına uğradı.
Erzurumajans-Dünya'nın ikinci büyük Türkiye'nin özellikle de Çoruh vadisinin en görkemli doğal hazinelerinden olan Tortum Şelalesi havaların ısınmasıyla birlikte Hafta sonu yerli ve yabancı turist akınına uğradı.

Türkiye'nin dört bir yerinden gelen yerli turistler çok daha önce gelmedikleri için pişman olduklarını dile getirdiler. Tortum Şelalesi tam kapasitede akmasa bile şelaleden akan suyun güzelliği görenleri büyüledi. Şelale köylüleri ise şelalenin yeterince tanıtımın yapılmadığını söylediler. Sezonun açıldığını belirten Şaban Ata, "Dünyanın ikincisi olan Şelalemizde sezon açılmıştır. Burası bir cennet vatan yurdumuzun her tarafı. Güzel ama Uzundere'miz daha güzel yerli yabancı kim olursa olsun herkesin buraya gelmesini bekliyoruz. Gezip görmeye değer bir yer. Güzel gözle baktığında her şey güzel olur diye umut ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.