Bölge Haber Girişi : 06 Ağustos 2010 13:12

Tortum kaymakamına veda yemeği!..

Tortum kaymakamına veda  yemeği!..
Erzurum Tortum Kaymakamlığından Balıkesir Manyas Kaymakamlığına atanan Fatih Ürkmezer için Tortum'da veda yemeği düzenlendi.
Erzurum Ajans- Erzurum Tortum Kaymakamlığından Balıkesir Manyas Kaymakamlığına atanan Fatih Ürkmezer için Tortum’da veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Uzundere Kaymakamı Ferit Görükmez, Uzundere Emniyet amiri Nihat Dalkılıç, Tortum Belediye başkanı Hasan Çakmak, Serdarlı, Bağbaşı, Pehlivanlı,ve Şenyurt belde belediye başkanları, daire amirleri çok sayıda kamu çalışanı, muhtarlar ve sivil vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Uzundere Kaymakamı Ferit Görükmez, “Önemli olan bizlerin görev yaptığımız ilçelerden ayrılırken buralara bir katkı yaparak ayrılması. Biz bunu başardığımıza inanıyoruz. Arkadaşımıza gideceği yerde başarılar dileriz.” dedi.

Manyas kaymakamlığına atanan Fatih Ürkmezer ise yaptığı konuşmada, “Her kaymakamın amacı gittiği yerde kalıcı bir şeyler yapmaktır. Bizde bu yönde gayret sarf ettik elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık aynı zamanda tecrübe kazandık. Bizde çalıştığımız arkadaşlara bir şeyler kazandırdıksa ne mutlu bize. Yöre insanının sıcak kanlı olması yöreyi sevdirdi. Aynı zamanda bu bir bayrak devir teslimi bizler bu bayrağı taşıyabildiğimiz kadar taşıdık inşallah gelen arkadaşlar daha da ileriye taşırlar” diye konuştu.

İlçe müftüsü Celal Büyük ise kaymakam Ürkmezer’in eğitime, iş kurma projeleri ve diğer sosyal kültürel faaliyetlere verdiği önemli katkılardan dolayı Tortum adına teşekkür etti. Daha sonra Demirciler Köyü Muhtarı Ömer Kaya kendisine köye katkılarından dolayı plaket takdim etti Kaymakamlık Yazı İşleri müdürü Fahri Ocak, Tortum halkı adına verdiği hediyenin takdiminden sonra yemek sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.