Erzurum Haber Girişi : 29 Ocak 2020 10:15

Torbacılara şafak baskını

Torbacılara şafak baskını
Erzurum polisi sabahın ilk ışıklarında uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. 9 adrese baskın yapan KOM timleri, uyuşturucu ve silahlarla birlikte tarihi eser niteliği taşıyan küp ve kılıç ele geçirdi. 5 kişi gözaltına alındı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi timleri,  Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde nefes kesen bir operasyona imza attı. Uyuşturucuyla mücadelede yürüttükleri etkin çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Erzurum KOM ekibi, torbacı olarak bilinen zehir tacirlerinin bulunduğu 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 

KOÇ BAŞIYLA KIRDILAR

Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda açılmayan kapılar koç başıyla kırılırken, evlerde yapılan aramada biri kuru sıkı 8 tabanca, bir tüfek, çeşitli uyuşturucular, 4 hassas terazi, bir miktar para ile tarihi eser niteliği taşıyan bir küp ve kılıç bulundu. Gözatına alınan 5 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, operasyon sonrası KOM ekibini kutladı.






















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.