Bölge Haber Girişi : 06 Temmuz 2010 13:59

Tolga Savacı'dan anlamlı yardım!..

Tolga Savacı'dan anlamlı yardım!..
Erzurumun Oltu İlçesinde İMKB Yatılı İlköğretim Okulunda oluşturulan Polis Amca kütüphanesine bir destek de Tolga Savacı'dan geldi.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Oltu İlçesinde İMKB Yatılı İlköğretim Okulunda oluşturulan Polis Amca kütüphanesine bir destek de Tolga Savacı'dan geldi.
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli kütüphaneye destekler aralıksız olarak geliyor.
Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü hizmet binasında öğrenciler için özel olarak hazırlanan Polis Amca isimli kütüphane ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının yanı sıra içlerindeki mevcut polis sevgilerinin arttırılması, dolayısıyla da polislerle öğrenciler arasındaki sevgi bağlarının kuvvetlendirilerek suç ve suçluyla etkili bir biçimde mücadele edilmesi hedefleniyor.
Kütüphaneye daha önce Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez tarafından 330 adet, Genç Oltulular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdurrahim Karaca tarafından da 50 adet kitap, Arka sıradakiler isimli dizinin Memo karakteriyle ünlenen sevilen ve başarılı oyuncusu tarafından 10 adet kitap hediye edilmişti. Son olarak da Sanatçı Tolga Savacı tarafından kütüphaneye kitap hediye edildi.
Sanatçı ve aynı zamanda da mankenlik de yapan Tolga Savacı mütevaziliğinin yanı sıra sosyal projelere verdiği desteklerle de seyircilerin kalbinde taht kuruyor. Tolga Savacı tarafından hediye edilen kitaplar Polis Amca isimli kütüphaneye teslim edilirken, kendisinin de sigara içmediği ve her fırsatta gençlere sigaranın zararlı olduğunu hatırlatarak kendilerinden sigaradan uzak durmalarını istediği öğrenildi.
Tolga Savacı daha önce de Muğla Emniyet Müdürlüğü koordinesinde ‘Madde Bağımlılığı İle Etkin Mücadele’ konusunda hazırlanarak yürütülen, genel koordinatörlüğünü Emniyet Amiri Tümer Yılmaz’ın yaptığı, ’Emin Eller’ ve ‘Bir Avuç Sevgi’ isimli projenin gönüllü destekçisi olmuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.