Erzurum Haber Girişi : 31 Ekim 2018 17:15

The Guardian’a Palandöken’i övdü

The Guardian’a Palandöken’i övdü
İngiliz The Guardian Gazetesi dünyadaki kayak merkezlerini mercek altına aldı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-İngiliz The Guardian Gazetesi dünyadaki kayak merkezlerini mercek altına aldı. Aralarında Fransa, Kanada ve İsviçre’nin de bulunduğu listede Erzurum ve Palandöken’den “büyüleyici” olarak söz edildi.

Yaklaşan kış sezonuyla birlikte kayak tatili için Erzurum Palandöken’i tercih eden yerli ve yabancı turistler bu yıl erken rezervasyon oranlarını yüzde 20 oranında artırdı. Her geçen sezon yıldızı daha da parlayan Palandöken sezon öncesi İngiliz The Guardian Gazetesinin de gündeminde yer aldı. ‘Fark yaratan kayak merkezleri’ başlığıyla dünyanın önde gelen lokasyonlarını tanıtan The Guardian Erzurum ve Palandöken’den ‘Büyüleyici’ başlığıyla söz etti.



Aralarında Fransa, Kanada ve İsviçre gibi kış turizminde marka olmuş ülkelerinde bulunduğu listede Erzurum ve Palandöken için şu satırlara yer verildi. “Türkiye'ye kayak gezisi… Daha maceralı ve kültürel bir deneyim için denemelisiniz. Türkiye'nin doğusundaki Palandöken ilçesi, 3 bin 125 metrede. Ulu Camii ve 13. yüzyıldan kalma Çifte Minareli Medresesine ev sahipliği yapan Erzurum'un İpek Yolu kentine yakın olması da heyecanlandıran bir detay. Erzurum kayak yapmak için büyüleyici bir yer.”



The Guardian Erzurum ve Palandöken ile ilgili bu bilgilere yer verirken, hem gazete hem de internet sayfalarında Dedeman, Sway, Palan ve Polat otellerinin yer aldığı fotoğraflara yer verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.