Spor Haber Girişi : 27 Kasım 2018 19:15

Thanks Anna!

Thanks Anna!
Hem güzel hem de bir o kadar sempatik. Görev yaptığı Erzurum’da kendini kısa sürede sevdirdi ve kabul ettirdi.
Erzurumajans-Hem güzel hem de bir o kadar sempatik. Görev yaptığı Erzurum’da kendini kısa sürede sevdirdi ve kabul ettirdi.  Güleç, tanıştığı kişiye anında pozitif enerji veren biri. İçi neyse dışı da o. Herşeyden önce bir profesyonel. Sürat Pateni Milli takımımızın başantrenörüAnnaLukanova’dan bahsediyorum. 

Bize sürat pateni tarihinde ilk defa bu kadar az sporcuyla çok madalya kazandıran hoca. Bizi madalyaya boğan antrenör. Polonya’nın Sanok şehrinde yapılan yarışmada her kategoride ve mesafede sporcularımıza altın madalya alma mutluluğu yaşatanantrenör. Onu boşuna sevmemişiz. 

Yoğun ve disiplinli çalışmalarının meyvesini toplamda 13 madalya ve bir büyük kupa elde ettiğimizde aldığımızı görüyoruz. Katıldıkları yarışlarda ülkemize çoğu altın bir sürü madalya kazandıran sporcularımız Fırat Yardımcı, Furkan Akar, Tunay Şimşek ve Metehan Atar başta olmak üzere Anna ve yardımcısı Mükerrem Deniz, kafile başkanı yönetim kurulu üyemiz Süleyman Erim Erhan’a kocaman bir alkış..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.