Spor Haber Girişi : 10 Mayıs 2018 20:45

TFF Bölge Karmaları Futbol Turnuvası nefes kesiyor

TFF Bölge Karmaları Futbol Turnuvası nefes kesiyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Karmaları Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Karmaları Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Kayseri bölgelerinden birer takım, Erzurum ile Van bölgelerinden karma bir takım olmak üzere toplam 13 bölge karması, kıya sıya mücadele ediyor. 4'er takımlı bir ve 3'er takımlı üç grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçların ardından grup birincisi olan 4 takım 12 Mayıs 2018'de yarı final maçında karılaşacak, final müsabakası ise 13 Mayıs 2018'de gerçekleştirilecek. Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, 4-10 Ekim 2018 tarihlerinde Bulgaristan'da düzenlenecek UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak.

U18 Üçlü Turnuva 29 Mayıs’ta Erzurum’da

Türkiye Futbol Federasyonu kentte önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü’nün işbirliğinde Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde uluslararası bir öneme sahip olan U18 Üçlü Turnuva gerçekleştirilecek. Türkiye, Gürcistan ve Makedonya arasında yapılacak olan turnuva, 29 Mayıs’ta başlayacak. Milli sporcuların güç ve kondisyon elde etmeleri ve sezona hazırlık niteliği taşıyan turnuvada üç ülkenin U18’deki altın ayakları kıya sıya mücadele edecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.