Spor Haber Girişi : 15 Şubat 2016 19:11

Termalspor zorlu virajı geçti

Termalspor zorlu virajı geçti
Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı zorlu bir virajı daha kayıpsız geçti.
Erzurumajans-Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı zorlu bir virajı daha kayıpsız geçti.

Ligde ikinci sırada yer alan Termalspor, Aziziye Spor Salonu'nda ağırladığı lig üçüncüsü Konya Selçuklu Belediyespor'u 34-31 mağlup etti. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar ile bazı belediye meclis üyelerinin kalabalık bir taraftar topluluğu ile birlikte izlediği maç oldukça çekişmeli geçti. Termalspor baştan sona üstün oynadığı karşılaşmanın ilk yarısını da 17-14 önde kapattı. İkinci yarıda da rakibine karşı üstünlüğünü koruyan Termalspor karşılaşmayı 34-31 kazanırken, önemli bir virajı da kayıpsız geçmiş oldu. Ligde Beykoz Belediyespor 32 puanla zirvede yer alırken, bir maçı eksik olan Termalspor 28 puanla ikinci sırada bulunuyor. Termalspor'u 24 puanla Selçuklu Belediyespor izliyor. Termalspor'da Yuru Babenkov 12 golle karşılaşmaya damga vururken, Sergii Rumiantsev 6 gol kaydetti. Konuk ekipte ise, Durmuş Ali Tınkır 8, Kasım Cem Kamal da 7 golle skor yükünü üstlendi. 

Termalspor antrenörü Ali Erzurumluoğlu, zorlu bir virajı daha kayıpsız geçtikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, "Süper lig hedefine emin adımlarla yürüyoruz. Ligde son haftalara girilirken, play off yolunda ligi ilk iki sırada bitirmenin sağlayacağı avantaj nedeniyle, zaman zaman çekişmeli müsabakalar oluyor. Biz de bu hafta lig üçüncüsü olan rakibimiz Konya Selçuklu Belediyespor ile zorlu bir müsabaka oynadık. Oldukça çekişmeli ve sert geçen müsabakayı gerek puan ve gerekse sporcu bağlamında kayıpsız geçtiğimiz için çok mutluyuz. Önümüzdeki hafta Hentbolspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maçı da inşallah kayıpsız geçerek, bir sonraki hafta lider Beykoz'u ağırlayacağız. Beykoz ile liderlik yolunda önemli bir maça çıkacağız. İnşallah bu maçtan da alnımızın akıyla çıkarak liderlik koltuğuna oturacağız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erzurum Mahalli Hentbol Ligi miniklerde mücadele eden küçük hentbolcular da Termalspor-Selçuklu Belediyespor maçını izlediler. Minik hentbolcular, karşılaşma sonrası Termalspor oyuncuları ve teknik heyetiyle fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.