Spor Haber Girişi : 25 Eylül 2016 15:11

Termalspor rüzgarı sürüyor

Termalspor rüzgarı sürüyor
Türkiye Hentbol Süper Ligi'nde Termalspor rüzgarı esiyor. Ligin ilk haftasında Bursa Nilürferspor'u eli boş gönderen Termalspor, ikinci haftasında da Antalyaspor'u konuk etti.
Erzurumajans-Türkiye Hentbol Süper Ligi'nde Termalspor rüzgarı esiyor. Ligin ilk haftasında Bursa Nilürferspor'u eli boş gönderen Termalspor, ikinci haftasında da Antalyaspor'u konuk etti. Termalspor karşılaşmadan 27-23 galip ayrıldı. 

Aziziye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Takımlarını maç boyunca destekleyen taraftarlar, galibiyette önemli pay sahibi oldular. Termalspor'dan Yura Babenkov 7 ve Dmitrii Makarov da 6 golle maça damga vurdular.

Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, ligde ikinci haftayı kayıpsız geçtikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, oyuncularını başarılarından dolayı kutladı. Hentbol Süper Ligi'nde birbirinden zorlu ekiplerin yer aldığına vurgu yapan Otman, "Ligde ilk iki haftayı kayıpsız geçmemiz bizim de bu ligin iddialı bir ekibi olduğumuzu gösterdi. Oyuncularım sahada ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Müthiş bir atmosferde, iyi bir taraftar topluluğunun desteğiyle maçlarımızı oynuyoruz. Hedefimiz bir galibiyet serisi yakalayarak, Erzurum'u ve bölgeyi süper ligde en iyi şekilde temsil etmek." diye konuştu.

Termalspor, ligin üçüncü haftasında son sekiz yıla damga vurarak şampiyon olan Beşiktaş Mogaz ile 27 Eylül Salı akşamı İstanbul'da karşılaşacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.