Spor Haber Girişi : 05 Ekim 2015 17:30

Termalspor liderliğe yükseldi...

Termalspor liderliğe yükseldi...
Türkiye Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü galibiyet serisini sürdürüyor.
Erzurumajans-Türkiye Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü galibiyet serisini sürdürüyor.

Termalspor üç haftası geride kalan ligde oynadığı maçların tamamını kazanarak, averajla liderliğe yükseldi. Ligin üçüncü haftasında Rize Gençlik ve Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşan Termalspor, rakibine adeta gol yağdırarak maçı 46-15 kazandı.

Rize Yenişehir Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibini farklı bir skorla geçen Termalspor'da Edward Zakharow 8, Hakan Bıyıklı 7, Uğur Yılmaz ve Ersin Aslan 6'şar gol attılar. Ev sahibi ekipte ise, Alican Padaker 5 golle en skorer isim oldu. Termalspor aldığı bu galibiyetle ligde namağlup üç takımdan biri olarak averajla liderliğe yükseldi.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, seri galibiyetlerle yollarına devam ettiklerini kaydederek, "İnşallah sezon sonunda şampiyonluk ipinin göğüsleyerek süper lig hedefine ulaşacağız. İyi oyunculara sahibiz. Teknik heyet olarak, oyuncularımızla, yöneticilerimizle kenetlendik ve özellikle iç saha maçlarında taraftar sayımız her geçen maç artıyor. Hedefimiz süper ligde Erzurum'u ve Aziziye'yi temsil etmek." ifadelerini kullandı.

Termalspor, önümüzdeki hafta Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünü ağırlayacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.