Spor Haber Girişi : 28 Kasım 2016 17:54

Termal, hedefe koşuyor

Termal, hedefe koşuyor
Hentbol erkekler süper liginde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Konya Selçuklu Belediyespor deplasmanından da puanlarla dönerek zirve takibini sürdürdü.
Erzurumajans-Hentbol erkekler süper liginde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Konya Selçuklu Belediyespor deplasmanından da puanlarla dönerek zirve takibini sürdürdü. 

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. İlk yarısını 17-15 geride kapatan Termalspor, ikinci yarıya çok iyi başladı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta gülen taraf Termalspor oldu. Rakibini 34-33 mağlup eden Termalspor, zirve yolunda çok önemli 2 puan aldı. 

Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, zorlu bir deplasmandan daha puanlarla döndüklerini söyledi. İç ve dış sahada tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıktıklarının altını çizen genç teknik adam, "Ligde dokuz haftayı geride bırakırken, ekip olarak inandığımız hedefe emin adımlarla yürüyoruz. Zorlu bir deplasman olan Selçuklu Belediyespor'dan aldığımız puanlar bizim için çok değerli. Oyuncularım müthiş bir performans ortaya koydular. İlk yarısını geride kapattığımız karşılaşmayı, bir farkla da olsa kazanmasını bildik. Çok önemli bir galibiyet alarak iki puanı hanemize yazdırdık. Tüm oyuncularımı kutluyorum." dedi.

Termalspor ligin onuncu haftasında çok önemli bir maça çıkacak. Ligde 15 puanla ikinci sırada yer alan Beykoz Belediyespor'u ağırlayacak olan Termalspor, bu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde ligde ikinci sıraya oturarak, lider Beşiktaş Mogaz'ı takibini sürdürecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.