Bölge Haber Girişi : 24 Haziran 2010 14:28

Teniste teşvik müsabakaları yapıldı!..

Teniste teşvik müsabakaları yapıldı!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tenis Teşvik Müsabakaları düzenlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tenis Teşvik Müsabakaları düzenlendi.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü olan Yıldırım Gündoğdu, İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu ile birlikte tenisi Erzurum’da en başarılı spor dallarından biri yapmak için kolları sıvarken, tenisi alt yapıya yaşacaklarını ve alt yapıdan geleceğin şampiyonlarını çıkartacaklarını söyledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın desteklerinin kendilerine pozitif bir güç kattığını ve yeni yıldızlar yetiştirmek için daha da çok mesai harcamaları gerektiğini savunan Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu, hedeflerinin çok büyük olduğunun da altını çizdi.
TEŞVİK MÜSABAKALARI YAPILDI
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tenis Teşvik Turnuvası büyük bir ilgi çekti. Bir birinden çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvada 110 sporcu sıcak havalara rağmen büyük bir performans gösterdiler. Hazal Optik’in sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvada sporcular dereceğe girmek için kıyasıya mücadele etti. Böylesi güzel bir turnuvaya sponsor olmaktan büyük bir keyif alan ve mutluluk duyan Hazal Optik Sahibi Yener Efe, diğer işyerlerinin ve işadamları ile esnaflarında gelecek nesillerin sağlıklı birer toplum olması için sponsor olmaktan kaçınmamaları gerektiğini söyledi. Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu’da kendilerine her zaman destek veren genç işadamı Yener Efe’yi kutlayarak desteklerinden dolayı teşekkür etti.
KIRAN KIRANA MÜCADELE
Tenis Teşvik Turnuvasında 110 sporcu kıyasıya mücadele ederken, müsabakalarda dereceye giren sporcularda belli oldu. Hafta sonları gerçekleştirilen ve zevkli geçen müsabakaların ardından minik bayanlarda: Selen Yerli birinci olurken, Emirhan Tozoğlu ikinci, Doğukan Tozoğlu üçüncü oldu. 12 Yaş Grubu erkeklerde: Görkem Günal birinciliği kazanırken, Osman Nodiç ikinciliği elde etti. Ali Türker ise üçüncü sırada yer aldı. 12 Yaş Bayanlarda: Zeynep Demirci birince olurken, Fulden Şaşmaz ikinci, Büşra Yılmaz üçüncü oldu.
16 Yaş Erkeklerde: Mustafa Yerli birinciliği kimseye kaptırmadı. 16 Yaş Bayanlarda ise Aslı Türker birinci olurken, Yeliz Demirbağ ikinci oldu.
Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu, Erzurum tenisini layık olduğu noktaya taşımak olduğunu belirterek, bunun içinde emin adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.