Teknoloji Haber Girişi : 27 Mayıs 2016 17:05

Template Monster geliştirilen hizmetleri

Template Monster geliştirilen hizmetleri
Uzun yıllar boyu hem yerel hem uluslararası müşterilerine en iyi ve en kullanışlı web sitesi şablonlarını sunan template monster.

Erzurumajans-Uzun yıllar boyu hem yerel hem uluslararası müşterilerine en iyi ve en kullanışlı web sitesi şablonlarını sunan template monster şimdi Türk müşterilerine yeni sitesinde tam hizmet ve tam destek veriyor. Hazır şablon pazarında en iyiler arasında gösterilen ve akla gelen ilk isimlerden biri olarak Türk müşterilerine kullanımı hazır, zenginleştirilmiş ve özgün tasarımlı web sitesi şablonları sunmayı hedefliyor. Türk insanına olan sevgisinden yola çıkarak Türk insanına özgü web sitesi şablonları üretmeye durmadan devam ediyor. Dünyanın en geniş hazır şablon yelpazesine sahip üreticilerden biri olarak koleksiyonunda Responsive temalardan Bootstrap temalarına, hazır Facebook şablonlarından PSD şablonlarına kadar her türlü sistemi kullanabilen hazır şablonlar yer almaktadır. Şimdi ise yenilenmiş web sitesi sayesinde geliştirilmiş gezinme olanakları ile yüzlerce hazır şablon arasından ihtiyacınız olanı çok daha bulabilirsiniz.


Her türlü ayrıntının düşünülerek hiçbir detayın atlanmadığı bu şablonlara yeni Türkçe sayfasından hızlı bir şekilde ulaşabilir kısa sürede istediğiniz şekilde özelleştirerek çok daha fazla müşteriye veya ziyaretçi oranlarına ulaşabilirsiniz. Yüzlerce şablon arasından seçim yapmak zor diyenler için şimdi kategorilere göre, en çok satan veya en popüler seçimlerine göre tema rengi, genel tema gruplarına göre farklı filtreleme seçenekleri kullanarak ihtiyacınız olan temayı çok daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Ek olarak dilerseniz kendi anahtar kelimeleriniz ile ihtiyacınız olan temaya hızlı bir şekilde ulaşabilir veya diğer temalarla karşılaştırma yapabilirsiniz.




İster Wordpress ister Joomla, PrestaShop, Magento ya da diğerleri her türlü web sitesi şablonu sizin için tek bir adreste toplandı: http://www.templatemonster.com/tr/


Kişiye özel oluşturulan bireysel saklama merkezinde şimdiye kadar ve bundan sonra yapacağınız aramaları saklayabilir ve sonrasında aradığınız tercihlere göre çok daha kolay arama yapabilirsiniz. Yeni geliştirilen özelliklerden bir diğeri ise seçtiğiniz temalar için yorum yazabilir ve farklı ödüllere sahip olabilirsiniz.




Yeni Türkçe sayfasındaki en büyük yeniliklerden bir diğeri ise kendi koleksiyonunuzu oluşturabilmenizdir. Çok beğendiğiniz ama o an için ihtiyacınız olmayan temaları kendi koleksiyonunuzda saklayabilir ve zamanı geldiğinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu şekilde kullanmak istediğiniz zaman tekrar uzun süreler harcayarak yeni tema aramak zorunda kalmazsınız.




Özgün ve kullanıma hazır web sitesi şablonları kadar hem satış öncesi hem de satış sonrası destek almak sizin için önemliyse, size destek vermekten onur duyarız. Türkçe konuşan uzman web sitesi destek ekibimiz her zaman ve her türlü sorunlarınız ve sorularınız için sizin yanınızda. Web sitemizin canlı destek servisinden yararlanabilir veya bizimle hem telefon hem de e-mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.


Şimdi geliştirilmiş ortaklık programı ile her bir satışınızdan daha fazla gelir elde etme fırsatına sahipsiniz. İster blog sahibi olun ister web site tasarımcısı olun herkes ortaklık programına dahil olabilir satış fırsatı yaratan herkes ek gelir elde edebilir. Her bir satışta ek gelir fırsatı sunan naddir ortaklık programlarından biridir.


Türk müşterilerimizi en iyi web sitesi şablonlarıyla buluşturmak bizim görevimiz. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor ve her geçen gün hizmetlerimizi geliştirmeye ve hizmet yelpazemizi genişletmeye devam ediyoruz. İster bir işletme sahibi olun ister kendi özel bireysel sayfanızı oluşturmak isteyin, bizim için aynı kalitede hizmeti sizinle buluşturmak oldukça önemlidir. Tek sayfa web sitesi şablonlarından çoklu entegre web site şablonlarına her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek ürünlere yeni Türkçe sitemizden ulaşabilir kısa sürede planladığınız ve hayalini kurduğunuz web sitenize ulaşabilirsiniz.


E-ticaret için küçük, orta veya büyük çaplı her türlü işletme sahipleri için ödeme sistemlerinin kolay bir şekilde entegre edilebileceği küçük ya da yüksek hacimli ödemelerin yapılabileceği farklı ölçeklerde ticaretlerin saniyeler içinde yapılabileceği sağlam ve korumalı web site şablonlarına buradan ulaşabilirsiniz. İşletmenizin genel temasına uygun farklı biçimlerde zenginleştirebileceğiniz hem ödeme sistemlerinin hem SEO entegrasyonunun hem de sosyal medya hesaplarınıza bağlantılı bu web site şablonları ile çok daha fazla müşteriye ulaşmanız oldukça kolay.


Kolay bir şekilde tanımlı kodlarla üstün teknik bilgisine sahip olmanıza gerek olmadan geliştirebileceğiniz bu şablonlarla hem SEO ayarları yapıp arama motorlarında arzuladığınız sıralarda yer alabilir hem de her türlü sosyal medya hesabınızla ilişkilendirerek farklı platformdan müşterilerinize veya hayranlarınıza ve ziyaretçilerinize ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken siteyi ziyaret edip istediğiniz temaya karar vermek. Sonrasındaki işlemler için her türlü desteği alabileceğiniz uzman destek kadromuz onlara soracağınız soruları bekliyor olacak.


İster hobilerinize yönelik bir web sitesi oluşturmak isteyin ister profesyonel anlamda işletmenizi ve işinizi geliştirmek anlamında bir web sitesi oluşturmak isteyin. Yeni Türkçe sayfasında template monster size şimdiye kadar deneyimlemediğiniz kolaylıkları ve olanakları sunuyor. 10 binden fazla özgün tasarımıyla hizmet veren öncü web sitesi şablon şirketi olarak her türlü ihtiyacınızı hesaba katarak siz değerli Türk müşterilerine hizmet vermekten onur duyar. Fakat hala istediğiniz gibi bir tema bulamadıysanız canlı destek birimimiz ile iletişime geçebilir en kısa sürede ihtiyacınız olan temaya ulaşabilirsiniz.




En iyi hizmeti en uygun fiyata Türk müşterilerine sunmak olarak misyon geliştiren template monster siz değerli müşterilerine en özel ve en özgün tasarımlı kullanıma hazır web sitesi şablonlarını geliştiriyor. Aradığınız şablonları daha kolay bulmanız için kategorilere ayırarak web sitesinde daha rahat hareket etme olanağı sunmasının yanında canlı destek hizmeti ile sizin dilinizde konuşuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.