Erzurum Haber Girişi : 13 Mart 2017 13:15

Temizlik işçisini dövdüler

Temizlik işçisini dövdüler
Erzurum'da çöp konteynerini park halindeki araca sürttüğü için temizlik işçisi Y.G.'nin araç sahibi ve yakınları tarafından burnu kırıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da çöp konteynerini park halindeki araca sürttüğü için temizlik işçisi Y.G.'nin araç sahibi ve yakınları tarafından burnu kırıldı.

Olay, geçen 11 Mart günü saat 12.45 sıralarında merkez Yakutiye ilçesindek, Muratpaşa Mahallesi Erzincan Kapı Caddesinde meydana geldi. Yakutiye Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan 46 yaşındaki Y.G., çöp konteynerini boşaltmak isterken park halindeki araca kazaen sürttü. Y.G.'nin yanına gelen araç sahibi ile temizlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası iddiaya göre 52 yaşındaki N.G. ile oğulları E.G. ve A.G., temizlik işçisine saldırdı. Burnu kırılan Y.G. polise giderek N.G. ve oğullarından şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.