Erzurum Haber Girişi : 02 Ağustos 2019 16:15

Tekstilkent'te sona gelindi

Tekstilkent'te sona gelindi
Erzurum Valisi Okay Memiş, 2 bin kişinin istihdam edileceği Tekstilkent fabrikalarındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Okay Memiş, 2 bin kişinin istihdam edileceği Tekstilkent fabrikalarındaki çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden fabrika inşaatlarının kısa sürede bitirilmesini isteyen Vali Memiş, “Tek amacımız vatandaşımızın evine helal yönden ekmek götürebilmesini sağlamak.” dedi.



Erzurum’da göreve başladığı günden itibaren işsizlik konusunu sık sık gündeme getiren ve sorunun çözümü için önemli çalışmaların altına imza atan Vali Okay Memiş, bir projeyi daha bitirme aşamasına getirdi.



2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Tekstilkent fabrika inşaatlarını gezen Vali Okay Memiş, çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Memiş, son aşamaya gelen binaların bir an evvel tamamlanması konusunda talimat verdi.



“Her sokağa çıkışımızda vatandaşlarımız bizlerde iş istiyor. Bu da beni bir şehrin valisi olarak vicdanen rahatsız ediyor” diyen Vali Okay Memiş, “Bizlerin görevi vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve ekonomik anlamda rahat edebilecekleri yaşanır bir ortam sağlamaktır. İnsanlarımız bizden iş istiyor, buna duyarsız kalamayız. Vatandaşımıza helal yönden iş imkânı sağlayıp, şehrin işsizlik oranının aşağı çekmek istiyoruz. İlk etapta 2 bin kişinin çalışacağı fabrikalarda çıkacak ürünler önemli markaların tezgâhlarında yerini alacaktır. Bizi heyecanlandıran bir proje, bu yüzden çok önemsiyor, bir an evvel bitirilmesi için sıkı takip ediyoruz. Fabrikaların büyük kısmı tamamlandı. İnşallah en kısa süre içerisinde açılışlarını yapıp, üretime başlayacağız” şeklinde konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ŞEREF KANDEMİR 01 Ocak 1970 02:00

    DEVLET ADAMLIĞI BU İŞTE ÜST GEÇİTLERE 4 MİLYON KM ASFALT YOL YAPILDI YAZIDIRP YALANLARI İLE HALKI KANDIRMIYOR İCRAAT VAR İCRAAT

  • ERDOĞAN BEYAZ 01 Ocak 1970 02:00

    VALİ BEY DE İŞ VAR HELAL

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    sayın valimıze helal olsun ışte hızmet bu. sokakları boyatmayla bır yere varımaz hızmet demek kalıcı olandır ....

  • Veli kavlak 01 Ocak 1970 02:00

    Daha güzel projeler olsun.

  • Zahit günay 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum için güzel bir proje 05392789283