Bölge Haber Girişi : 02 Şubat 2011 00:00

Tekrar gelecekler!..

Tekrar gelecekler!..
Erzurum 2011- 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda harika bir organizasyon gerçekleştirildiğini söyleyen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, İlk defa düzenlediğimiz bu organizasyonun büyük heyecanını yaşıyoruz.

Erzurum Ajans-Erzurum 2011- 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda harika bir organizasyon gerçekleştirildiğini söyleyen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, “İlk defa düzenlediğimiz bu organizasyonun büyük heyecanını yaşıyoruz. Organizasyon harika bir ortamda gerçekleşiyor. Tüm delegasyonlarının memnuniyetleri bizi son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

Yarış pistlerini ve müsabaka salonlarını dolaştığını anlatan federasyon başkanı Kemal Tamer, buralarda görüştüğü delegasyonlardan, kendilerine organizasyon ve Erzurum’la ilgili olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Yabancı konukların özellikle oyunlar köyü, ulaşım, yeme-içme ve tesisleri çok beğendiklerini söyleyen Tamer, bunun büyük bir ekip çalışmasının sonucu olduğuna vurgu yaptı. Organizasyonun başarısının burada yarışan ülkeleri tekrar Erzurum’a getireceğine inandığını söyleyen Tamer, asıl başarının bu olacağını söyledi.

Kemal Tamer, herkesin işini tam olarak yapmasının organizasyonun başarısında büyük rol oynadığını söyleyerek, “Burada tam bir uyum içerisinde çalışarak, organizasyonun aksamadan gerçekleşmesini sağlayan federasyonlara, il müdürlüğüne, koordinatörlüğe ve gönüllülere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.