Teknoloji Haber Girişi : 02 Kasım 2011 21:03

Teknoloji aracına Erzurum`da büyük ilgi

Teknoloji aracına Erzurum`da büyük ilgi
Fujitsu Teknoloji Aracı`nın Erzurum`da gerçekleşen ve büyük ilgi gören Fujitsu Roadshow etkinliğinde, Fujitsu istemci ve LIFEBOOK ürünleri tanıtıldı.
Erzurum Ajans-Fujitsu Teknoloji Aracı`nın Erzurum`da gerçekleşen ve büyük ilgi gören Fujitsu Roadshow etkinliğinde, Fujitsu istemci ve LIFEBOOK ürünleri tanıtıldı. Fujitsu Teknoloji Aracı, 23 Kasım`a kadar Anadolu`yu gezecek.

Fujitsu Türkiye ve Intel işbirliğinde gerçekleşen Fujitsu Roadshow etkinliği Erzurum`da büyük ilgiyle karşılandı. Yakutiye Parkı`ndaki araçta, Erzurumlular Fujitsu istemci ve LIFEBOOK ürünlerini inceledi. Fujitsu Teknoloji Aracı, 23 Kasım`a kadar Anadolu`yu gezecek ve 20`nin üzerinde ilde tanıtımlar yapacak.

Anadolu`yu özel bir araçla dolaşmalarının ana amacının yenilikçi ve kullanıcı dostu çözümleriyle KOBİ`leri rekabetçi kılacak ürünlerini tanıtmak olduğunu kaydeden Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim, roadshow ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:
"Türkiye`nin dünyayı şaşırtan büyüme performansının lokomotifi KOBİ`lerimizdir. Fujitsu Türkiye olarak, en yüksek teknolojili ürünlerimizi, ekonomimize büyük ivme katan bu kuruluşların dikkatine sunmak istiyoruz. Tokat`ta gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Üstün Japon teknolojisiyle geliştirilen ve Almanya’da üretilen istemci ve LIFEBOOK ürünlerimiz, KOBİ`lerimizin küresel rekabet ortamında yeni ve güçlü bilgi araçlarını geliştirmelerine olanak sağlayacaktır. Biz sahip olduğumuz bilgi birikimi ile onları daha ileriye taşımak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz."
Fujitsu Teknoloji Aracı, 23 Kasım`a kadar Anadolu`yu gezecek ve 20`nin üzerinde ilde tanıtımlar yapacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.