Bölge Haber Girişi : 02 Haziran 2010 12:01

Tekman'daki çocuklardan haber yok!..

Tekman'daki çocuklardan haber yok!..
Erzurum'un Tekman ilçesinde 16 Mayıs tarihinde kaybolan 7 yaşındaki iki kız çocuğundan 17 gündür haber alınamıyor.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Tekman ilçesinde 16 Mayıs tarihinde kaybolan 7 yaşındaki iki kız çocuğundan 17 gündür haber alınamıyor.
Tekman’a bağlı Toptepe köyündeki evlerinden 16 Mayıs’ta çıkan ve bir daha da geri dönmeyen Mercan Sümbül ile Fazilet Yaşar’ı bulabilmek için 17 günden bu yana devam eden çalışmalar bir sonuç vermedi. Kayıplara karışan iki kız çocuğunun bulunabilmesi için yürütülen tüm çalışmalardan olumsuz sonuç alınırken, aramalara da son verildi.
Jandarma, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlikleri ile balık adamların katıldığı aramalara rağmen Mercan ve Fazilet’in bulunamadığını söyleyen Tekman Kaymakamı Cahit Karatepe, "Devlet gereken her şeyi yaptı. Tek ipucu bulunamadı. Köyde yabancı plakalı bir otomobil olduğu söylendi. Bu kişiler bulundu, ama oradan da sonuç çıkmadı. Ekiplerimiz 3 grup halinde bölgede detaylı bir arama çalışması yaptılar. Arama çalışmalarında Erzurum'dan gelen askeri helikopter de yer aldı. Çocukların kaybolduğu ya da yağmurdan dolayı dere yatağında sele kapıldığı ihtimalleri üzerinde de duruldu. Düşük de olsa kaçırma ihtimali üzerinde de duruyoruz. Sivil savunmadan jandarmaya kadar her türlü birim burada özverili bir çalışma sergiledi.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.