Bölge Haber Girişi : 18 Mayıs 2010 11:23

Tekerlekli kayak il birinciliği yapıldı!..

Tekerlekli kayak il birinciliği yapıldı!..
Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan Tekerlekli Kayak İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.

Erzurum Ajans-Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan Tekerlekli Kayak İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.
Antrenör Mülkinaz Gündüz yönetiminde Cemal Gürsel Stadı kampüsün de yer alan Bisiklet Yolunda yapılan Tekerlekli Kayak İl Birinciliği Yarışları çocuklar, yıldızlar ve gençler kategorisinde gerçekleşti.
Yarışlar sonunda genç bayanlarda Ayşe Yılan birinci olurken, Yıldız erkeklerde Mehmet Acar birinci, Süleyman Yılan ikinci, Oğuzhan Çimen üçüncü, Hikmet Morçin dördüncülüğü elde etti.
Yıldız bayanlarda Minteha Turan birinci olurken, Oya Altay ikinci oldu.
Çocuk bayanlarda birinciliği ise Neslihan Özdoğan kazandı. Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur ile Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar’ında izlediği yarışlar Cumartesi ve Pazar günü yapıldı. Yarışlarda dereceğe giren sporculara madalya verildi.
Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, Erzurum’da yapılan müsabakalarda başarılı olan kayakçıların Haziran ayında yapılacak olan Tekerlekli Kayak Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil edeceğini söyledi.
Antrenör Mülkinaz Gündüz ise yarışların çok çekişmeli ve zevkli geçtiğini belirterek, sporcularının Türkiye şampiyonasında da başarılı sonuçlara imza atacaklarını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.