Bölge Haber Girişi : 18 Ağustos 2010 17:39

Tek hedefim dünya rekoru kırmak!..

Tek hedefim dünya rekoru kırmak!..
Türkiye'nin milli gururu şampiyon atlet Elvan Abeylegesse, kamp çalışmalarını yaptığı Erzurum'da, şehrin adını duyurduğu ve Türk halkı adına göstermiş olduğu başarılarından dolayı İl Genel Meclisi tarafından ödüllendirildi.

Erzurum Ajans-Çalışmalarını Erzurum'da sürdüren milli atlet Elvan Abeylegesse'ye, İl Genel Meclisi tarafından Gümüş kolye ve küpe, antrenörü Nikola Boriç'e de Oltu taşı tespih hediye edildi.

Erzurum İl Genel Meclisi bugün Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2010 yılı yatırım programında yer alan bazı konuları görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Meclis toplantının ardından 2010 Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 10 bin metrede altın madalya kazanan ve bir süredir Erzurum'da çalışmalarını sürdüren Milli Atlet Elvan Abeylegesse'ye hediye verildi.

Meclis salonuna Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Antrenör Nikola Boriç ile giren Elvan Abeylegesse'ye meclis üyeleri yoğun ilgi gösterirken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintımar, Abeylegesse'nin Erzurum'da kamp yapmasının tanıtım adına önemli olduğunu söyledi.

Elvan Abeylegesse ise İl Genel Meclisi'nin verdiği hediyenin kendisine moral desteği olduğunu kaydetti. Erzurum'u yüksek rakıma sahip olduğu için seçtiğini kaydeden Abeylegesse, hedefinin her zaman kazanmak olduğunu belirtti.

Daha sonra İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir tarafından milli atlet ve antrenörüne hediyeleri takdim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.