Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2016 17:30

TBPF Başkanı Gürbüz Vali Azizoğlu ve Başkan Sekmen'le görüştü

TBPF Başkanı Gürbüz Vali Azizoğlu ve Başkan Sekmen'le görüştü
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı (TBPF) Ahmet Hamdi Gürbüz, "Yarışlara katılmak için sporcularımızı hazırlamaya devam edeceğiz" dedi.
Erzurumajans-Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı (TBPF) Ahmet Hamdi Gürbüz, "Yarışlara katılmak için sporcularımızı hazırlamaya devam edeceğiz" dedi. 

TBPF Başkanı Ahmet Hamdi Gürbüz ve Başkan Vekili Recep Ali Er, Erzurum ziyaretinde çalışmalar hakkında bilgi alarak, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüştü.

Erzurum'da olmaktan çok mutlu olduğunu ve federasyon olarak Erzurum'u çok önemsediklerini dile getiren Başkan Gürbüz, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile hareket edeceklerini söyledi. Buz şehri Erzurum'da valilik ve belediyenin destekleri ile faaliyetlerinin iş birliği ile ortak olarak devam edeceğini ifade eden Gürbüz, "Erzurum'da yapılacak olan 2017 EYOF ile alakalı federasyonumuz yoğun bir çalışma içerisindedir. Bakanlığımızın Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün bütün imkanları seferber etmiş durumda. EYOF hazırlık çalışmaları kapsamında şu an Kore'de Polonya'da kafilelerimiz hazırlık çalışmalarını sürdürmektedir. Bundan sonrada EYOF sürecine kadar uluslararası yarışlara katılmak sureti ile sporcularımızı hazırlamaya devam edeceğiz" dedi.

Gürbüz, ülke sporuna büyük katkı sağlayacak dinamik ve güçlü bir yönetim oluşturduklarını sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.