Siyaset Haber Girişi : 10 Haziran 2017 16:30

Taşkesenlioğlu'ndan MÜSİAD yönetimine sahur

Taşkesenlioğlu'ndan MÜSİAD yönetimine sahur
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, MÜSİAD Erzurum Yönetim Kurulu Üyeleri onuruna İstanbul'da sahur yemeği verdi.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, MÜSİAD Erzurum Yönetim Kurulu Üyeleri onuruna İstanbul'da sahur yemeği verdi.

MÜSİAD'ın 24. Olağan Genel kurulu'na katılan Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri'ne AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, gösterdiği yakın ilginin yanı sıra bir de onurlarına sahur yemeği verdi. Uzun yıllardır İstanbul'da ticaret hayatını sürdüren MÜSİAD üyesi ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyesi olan AK Parti Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu, katıldığı genel kurulda MÜSİAD Erzurum yönetimine adeta ev sahipliği yaptı. MÜSİAD Erzurum Şubesi'nin tespit ettiği Erzurumla ilgili iş dünyasının sorunlarını TBMM'ne de taşımakta önemli görev üstlenen Taşkesenlioğlu, MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni yalnız bırakmazken, her zaman MÜSİAD ailesinin ve iş dünyasının yanında olduğunu sorunların çözümü içinde elinden geleni yapmaya hazır olduğunu vurguladı.

Taşkesenlioğlu'nun yakın ilgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır, bir süre önce "Kuzeydoğu Anadolu Organik Ürün Sektörünün Gelişim Stratejisi Projesi' ile ilgili yapılan saha çalışmasını da bir rapor halinde kendisine ilettiklerini bildirdi. Projenin organik ürün sektörünün gelişimi için kurulması planlanan organize sanayi bölgesi için bir alt yapı çalışması olduğuna dikkat çeken Bayır, "Kuzeydoğu Anadolu Organik Ürün Sektörünün Gelişim Stratejisi Projesi ile ilgili yapılan saha çalışması sonucu raporunu kitap halinde bastırdık ve bu raporu da Sayın Milletvekilimiz Zehra Taşkesenlioğlu sunduk. Ayrıca, AK Parti ve MHP Erzurum Milletvekillerimize, kabinede ki bütün bakanlarımıza gönderdik. Raporla yakından ilgilenen milletvekilimiz Taşkesenlioğlu, bir MÜSİAD üyesi olduğu içinde bizimle sağolsun yakından ilgilendi. Kendisinin MÜSİAD ailemizin bir ferdi olması bizi memnun ediyor. Erzurum'un başta iş dünyası olmak üzere, genel sorunları ile çözüm odaklı olarak yakından ilgilenmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz."dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.