Siyaset Haber Girişi : 19 Aralık 2016 12:00

Taşkesenlioğlu Pasinler'de halkı dinledi

Taşkesenlioğlu Pasinler'de halkı dinledi
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Pasinler'de halkın sorunlarını dinledi.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Pasinler'de halkın sorunlarını dinledi.

Pasinler'de Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen halk toplantısına katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçeye yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. AK Parti hükümetleri döneminde Pasinler'in altın çağını yaşadığını söyleyen Başkan Ünsal Sertoğlu," İlçe merkezimizde ve köylerimizde kilit taşı ve asfaltsız cadde sokak kalmadı. Tüm köylerimizin okul, cami, taziye evi yapım ve bakımlarını yaptık. Son iki dönem çalışanlarımız zamanında maaşlarını ve sosyal haklarını aldılar. İlçemiz tüm seçimlerde AK Parti'ye yüksek oranda oyunu verdi. Bizde hükümetimizin tüm imkanlarından yararlandık" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ise, AK Parti hükümetlerinin Pasinler'e ayrı bir önem verdiğini söyledi. Milletvekili Taşkesenlioğlu," Pasinler hem hükümetlerimizin yanında olmuş hem de teröre her zaman gereken cevabı layıkı ile vermiştir. Biz Pasinler'e ne kadar hizmet etsek azdır. Pasinler Belediye Başkanımız Ünsal Sertoğlu, genç ve çalışkan biri. Bu ilçeye hizmet gelmesi için Ankara'da bakanlıkların ve biz milletvekillerinin kapısını aşındırıyor. Pasinler kaplıca, kamp ve inanç turizminde önemli bir ilçe. Sizin sorunlarınız ve isteklerinizi en kısa sürede yerine getireceğiz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.