Siyaset Haber Girişi : 15 Haziran 2018 18:15

Taşkesenlioğlu, direksiyona geçti seçmeni dinledi

Taşkesenlioğlu, direksiyona geçti seçmeni dinledi
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Erzurum'da şoförlüğünü yaptığı takside vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Erzurum'da şoförlüğünü yaptığı takside vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Tarihi Ulu Cami önünde vatandaşlarla bir araya gelerek fotoğraf çektiren Taşkesenlioğlu, ardından üzerinde "Vakit Taksi" yazan aracın sürücü koltuğuna geçti.

Araçta gerekli kontrolleri yaparak yola çıkan Zehra Taşkesenlioğlu, taksiye binen vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Taşkesenlioğlu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri hakkında konuşma fırsatı bulduğu yolculardan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi.

Zehra Taşkesenlioğlu, sohbet havasında geçen yolculukların ardından vatandaşlardan ücret almayarak Ramazan Bayramı'nı kutladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Burhan 01 Ocak 1970 02:00

    Sayin vekilim. Ayni performansi secimden sonra gostermeyeceginiz icin ben bu donem size oy vermiyorum bu isi hakkiyla yapacak vekil adayi cok siz sadece secimden secime geliyorsunuz