Siyaset Haber Girişi : 27 Mart 2017 19:45

Taşkesenlioğlu: Sandık sız demokrasi olmaz

Taşkesenlioğlu: Sandık sız demokrasi olmaz
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Erzurumajans-Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Dün Karayazı ilçesine giden Taşkesenlioğlu, ilk Olarak AK Parti Karayazı İlçe Başkanlığında Partililer ile Buluşup Referandum Çalışmaları ile Alakalı Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirdi. Daha sonra kalabalık eşliğinde Karayazı Caddelerine çıkan Taşkesenlioğlu, esnafı ve vatandaşları selamladı sonrasında ise yeni atanan kaymakam kayyum Belediye Başkanı Ali Fuat Atik ı ziyaret Etti. Sonrasında Karayazı da 200'e yakın Kadın İle buluşan Taşkesenlioğlu, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini Anlatıp Karayazılı Kadınlardan evet sözünü aldı. Karayazı Elmalıdere'de ziyarette bulunan Elmalıdere'de yoğun İlgi ile karşılanan Taşkesenlioğlu, burada vatandaşlar ile buluştu. Tek tek evlerin kapısını çalarak neden evet denmesi gerektiğini anlattı. Ayrıca başbakanın ilk defa oy kullanacak olan gençlere gönderdiği mektupları sahiplerine elden Başbakanın selamını söyleyerek iletti.

Ak Parti Milletvekili Taşkesenlioğlu, ilçede kalabalığa 18 Maddeyi tek tek vatandaşlara anlattı. sonrasında Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi ve İlçe Başkanı ile Birlikte Karayazı ilçe Emniyet Müdürlüğünde Karayazı Kaymakamı Kayyum Belediye Başkanı ve Karayazı Emniyet Müdürü ile birlikte bir İlçe ile alakalı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dönüş Yolunda Erzurum Girişinde Polis Kontrol Noktasında duran Taşkesenlioğlu, burada Özel Harekat ve Çevik kuvvet polislerinin çayını içip sohbet etti.

16 Nisan tarihinde yapılacak olan halk oylamasının Türkiye'nin gelişmesinde büyük etki sağlayacağına dikkat çeken Taşkesenlioğlu, sandıkta birleşme çağrısında bulundu. Ülkenin bekasında büyük önem arz eden istikrarın sağlanmasında evet oyunun artık elzem ötesi olduğunu söyleyen Taşkesenlioğlu, "Gezdiğim her yerde vatandaşların en büyük üzerine durduğu konu ülkede istikrarın sağlanması talebidir. Bunca yapılan köprüler tüneller elbette ki istikrarın sonucudur. Bunun devamı için sandıkları evetlerle doldurmak zorundayız" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.