Siyaset Haber Girişi : 03 Ekim 2015 17:00

Taşkesenlioğlu: Devlet yangın zararını karşılayacak

Taşkesenlioğlu: Devlet yangın zararını karşılayacak
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, geçen hafta yangın meydana gelen Tortum ilçesine bağlı Ziyaretli köyüne ziyarette bulundu.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, geçen hafta yangın meydana gelen Tortum ilçesine bağlı Ziyaretli köyüne ziyarette bulundu.

Yangında evleri hasar gören köylülere geçmiş olsun dileğinde bulunan Zehra Taşkesenlioğlu, hasar gören evleri inceleyerek ev sahiplerini dinledi ve bilgi aldı. 10 evin tamamen yanan ve kullanılamaz hale gelen ev sahiplerini dinleyen Taşkesenlioğlu, Devletin ilgili tüm kurum ve kuruluşlarıyla yangın zedelere ve Ziyaretli Köyü'ne anında ulaştığını yangın zedelerin zararının giderilmesi için gerekli takip ve ilgiyi göstereceğini söyledi.

Ziyaretli'de kardeşlerimizin üzüntülerini paylaştıklarını belirten Taşkesenlioğlu, "Devletimiz Yangınzede vatandaşlarımızın her an yanlarında hissetmelerini istiyorum. Zararların hasar tespiti sonunda kimse mağdur edilmeyecektir"' diye konuştu.

Daha sonra köy halkı ile bir araya gelen AK parti Milletvekili Zehra Taşkesenloğlu köy halkının isteklerini dinledikten sonra Tortum ilçesine döndü. Tortum Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'na ziyarette bulunan Taşkesenlioğlu, okul idarecilerinden okul hakkında bilgi aldı. Kısa bir bilgilendirmenin ardından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Taşkesenlioğlu Tortum'dan ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.