Spor Haber Girişi : 22 Şubat 2017 16:00

Taşkesenligil şampiyon judocuyu altınla ödüllendirdi

Taşkesenligil şampiyon judocuyu altınla ödüllendirdi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, milli judocu altınla ödüllendirdi.
Erzurumajans-Eskişehir'de yapılan Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası'nda 57 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Erzurum Gençliksporlu Zeynep Çelik'i tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, milli judocu altınla ödüllendirdi.

Erzurum Gençliksporlu milli judocu Zeynep Çelik, judoda Türkiye şampiyonu oldu. Tarihi zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Başarılı sporcu, Eskişehir'de çıktığı tatamide görme engeliler Türkiye şampiyonasında yedinci Türkiye şampiyonluğunu kazanarak, birincilik kürsüsüne çıktı.

Türkiye şampiyonu olan Milli judocu Zeynep Çelik, Erzurum Gençlikspor Kulübü Başkanı Güngör Şenses nezaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret ederek, başarı öyküsünü anlattı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 18-19 Şubat 2017 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası'nda 57 kiloda tatamiye çıkan Erzurum Gençliksporlu Zeynep Çelik, kilosunda tüm rakiplerini mağlup ederek, Türkiye şampiyonu olmanın gururu yaşadı.

Yedinci kez Türkiye şampiyonu olan Zeynep Çelik, Çelik, "Bugünlere çok çalışarak geldim, Eskişehir'deki Türkiye Şampiyonası'na da antrenörüm Burhan Yolcu yönetiminde sıkı bir şekilde çalışarak hazırlandım. Hedefim Avrupa Şampiyonu olmak. Desteklerinden ötürürü GHSİM İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e, Kulüp Başkanımız Güngör Şenses'e teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyerek, Avrupa şampiyonu olacağım" dedi.

Taşkesenligil altınla ödüllendirdi

Zeynep Çelik'in çok başarısı bir sporcu olduğuna işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yedinci kez Türkiye şampiyonu olarak Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını elde eden milli judocuya şimdiden başarı dileklerini ileterek, kendisine Cumhuriyet altını hediye etti.

Taşkesenligil, "Zeynep, Mayıs ayında Avrupa Şampiyonasında ülkemiz adına tatamiye çıkacak. İnanıyorum ki, bayrağımızı göndere çektirerek, İstiklal Marşımızı okutacak" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.