Bölge Haber Girişi : 19 Ekim 2010 01:58

Taşkesenli vakfın'dan Bulutlar'a plaket!..

Taşkesenli vakfın'dan Bulutlar'a plaket!..
Taşkesenli Kültür Eğitim Vakfı'nca Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a plaket takdim edildi.

Erzurum Ajans-Taşkesenli Kültür Eğitim Vakfı’nca Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a plaket takdim edildi.

Taşkesenli Kültür Eğitim Vakfı ikinci Başkanı Fahrettin Taşkesenlioğlu ile yönetim kurulu üyelerinden Adnan Taşkesenlioğlu, Bülent Taşkesenlioğlu, Nasır Taşkesenlioğlu ve Metin Taşkesenlioğlu dan oluşan bir heyet Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret etti.

Vakıf ikinci Başkanı Fahrettin Taşkesenlioğlu, Başkan Bulutlar’ın belediye hizmetleri içerisine büyük zenginlikler katan ve Erzurum’u tarihine her zaman ışık tutacak olan “ Erzurum Türbeleri ve Ziyaret Yerleri” isimli kültür eserinin şehre kazandırdığı ifade ederek, "Türkiye’nin ve şehrimizin önde gelen milli ve manevi dinamikleri olan üstün şahsiyetlerinin kısa öz geçmişleriyle bizlere ve geleceğimize sunma imkânı tanınan “Erzurum Türbeleri ve Ziyaret Yerleri” isimli kültür serisini kazandırdığı için sayın Başkanımıza ve emeği geçen herkese vakıfım adına teşekkür ediyorum. Ben geçmişine ve geleceğine böylesine önem veren bir başkanın Erzurum adına bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Çalışmaların da başarılar diliyorum." dedi.

Belediye Başkan Orhan Bulutlar ise, "Çocuklarımıza bu derece önem veren, onları eğitim görmesine katkı sağlayan, onların yaşam becerisi kazanmasına öncülük eden Taşkesenli Kültür Eğitim Vakfına, vakıflarımıza, cemiyetlerimize ve derneklerimize imkanlarımız doğrultusunda her zaman destek olmaya hazırız. Palandöken Belediyesi olarak eğitime, kültüre ve sanata büyük önem vermekteyiz. Yaptığımız çalışmalarla da bunu sözde değil gönülden hizmete döktüğümüz görülmektir, Kitabın çıkmasın da büyük emeği olan değerli arkadaşım Muzaffer Taşyürek hocamıza da bir kere daha teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Başkanlık makamında gerçekleşen sohbetin ardından Vakıf ikinci Başkanı Fahrettin Taşkesenlioğlu, Başkan Bulutlara, vakıf adına bir plaket takdim etti. Başkan Bulutlar ise, vakıf heyetine, belediyenin üçüncü kültür serisi olan “Erzurum Türbeleri ve Ziyaret Yerleri” isimli kitabı hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.