Ekonomi Haber Girişi : 07 Ekim 2017 16:57

Tarım Bakanlığı'ndan Erzurumlu çiftçiye büyük destek

Tarım Bakanlığı'ndan Erzurumlu çiftçiye büyük destek
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Erzurumlu çiftçilere verilecek olan destekleme ödemesi için Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ve bakanlık çalışanlarına teşekkür etti.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Erzurumlu çiftçilere verilecek olan destekleme ödemesi için Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ve bakanlık çalışanlarına teşekkür etti.

Ak parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Erzurum'daki Ziraat Odası Başkanları, muhtarlar ve çiftçilerden oluşan kalabalık bir heyeti Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile bir araya getirmişti. Toplantıda Ziraat Odası Başkanları ve beraberlerindeki heyet yaşadıkları sıkıntıları Bakan Fakıbaba ile paylaşmıştı. Tarım ve Hayvancılık adına önemli konuların altının çizildiği toplantının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Erzurumlu çiftçinin yüzünü güldürecek haberi vererek 17 bin 500 TL hayvancılık (buzağı desteği,genç çiftçi, süt desteği) destekleme ödemesi yapılacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından açıklama yapan Milletvekili Ilıcalı "Erzurum'daki çiftçilerimize 17 bin 500 TL hayvancılık destekleme ödemesi yapılacaktır. Çiftçilerimize bu müjdeli heberi verirken Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba'ya ve Bakanlığımızın değerli çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.