Bölge Haber Girişi : 04 Mayıs 2010 00:03

Tarıkdaroğlu'ndan Gençlik Şöleni daveti!

Tarıkdaroğlu'ndan Gençlik Şöleni daveti!
Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu İl binasında yaptığı toplantı ile bütün gençleri İzmir'de düzenlenecek olan Gençlik Şöleni'ne davet etti.

Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu İl binasında yaptığı toplantı ile bütün gençleri İzmir'de düzenlenecek olan Gençlik Şöleni'ne davet etti.

Tarıkdaroğlu basın açıklamasında şunları söyledi;

"AK Partimiz’in kurulduğu yıldan beri GENEL MERKEZ Gençlik Kolları’nın her yıl düzenlediği geleneksel Gençlik Şölenimizin 9.su bu yıl İzmir’de yapılacaktır.Bundan önceki yıllarda İstanbul, Ankara, Samsun, Bursa, Gaziantep, Eskişehir, Van ve Antalya’dan sonra İzmir’de yapılacak olan Gençlik Şölenimize Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Fatih ŞAHİN’in teşrifleri ve Türkiye’nin dört bir yanından gelecek Gençlik Kollarımızın katılımıyla  16 Mayıs Pazar Halkapınar Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecektir. Şölenimize ayrıca çeşitli ülkelerin siyasi partilerinin Gençlik Kollarından 100 yabancı konuk katılacaktır. Yaklaşık 20 000 kişinin katılacağı 9.Gençlik Şölenimize bizde Erzurum Gençlik Kolları olarak oradaki atmosferi yaşamak, 81 İlimizle kucaklaşmak ve tek yürek olmak için otobüslerle İzmire hareket edeceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Gençlik Kolları Genel başkanımızın konuşmalarının ardından sevilen sanatçılar Murat GÖĞEBAKAN, Mustafa CECELİ ve Mazhar-Fuat-Özkan konserleri olacaktır.

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da yapılan 1.Gençlik Sempozyumunun ardından bu yılda Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlediği 2.Gençlik Sempozyumu 7 Mayıs 2010 tarihinde Ak Parti Genel Merkezimizde gerçekleşecektir.Bu yılki sempozyumun konusu ÜSTÜNLERİN HUKUKUNDAN HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE olacaktır. 7 Mayıs Cuma günü yapılacak olan 2.Gençlik sempozyumumuzun açılış konuşmasını Genel Başkanımız,

Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Fatih ŞAHİN yapacaklardır. 2 oturumda gerçekleşecek olan Sempozyumda Devlet Bakanı,Başbakan Yardımcımız Cemil ÇİÇEK,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer ÇELİK, Prof.Dr.Ergun ÖZBUDUN, Prof.Dr.Mithat SANCAR, Doç.Dr.Yusuf TEKİN, gazeteci yazar Mümtazer TÖRKÖNE ve gazeteci yazar Ergun BABAHAN birer konuşma yapacaklardır.AK Partinin siyasette gençlere ne derece önem verdiği,gençlerin heyecanının yanında bilgili,donanımlı,kapasiteli bireyler olması için yarının Türkiye’sinin gençliğini oluşturabilmek için durmadan,yorulmadan,bıkmadan çalışmaya  devam edeceğini tüm genç arkadaşlarımızın bilmesini istiyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.