Siyaset Haber Girişi : 05 Kasım 2019 17:00

Tanfer tüyo almış, M. Emin Öz'le devam!

Tanfer tüyo almış, M. Emin Öz'le devam!
Mehmet Emin Öz’ün bir dönem daha il Başkanlığı görevini yapmak istediği sır değil. Bu konudaki talebini de Genel merkez yöneticilerine ve Erzurum milletvekillerine aktardığını biliyoruz.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Ortada henüz bir tarih, yer ve zaman belirlenmemiş olmasına rağmen AK Parti’de il Başkanlığı seçimi konuşulmuyor değil. Kulislerde İl Başkanlığı adaylığı için mevcut başkan Mehmet Emin Öz’ün dışında tahminen son güne yaklaşılırken başka isimlerin de olacağı belirtilirken, muhtemel bir kongreye yine tek adayla gidileceği de konuşuluyor.

Mehmet Emin Öz’ün bir dönem daha il Başkanlığı görevini yapmak istediği sır değil. Bu konudaki talebini de Genel merkez yöneticilerine ve Erzurum milletvekillerine aktardığını biliyoruz. Geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da genişletilmiş İl Başkanları toplantısı vardı ve bu toplantıya eski İl Başkanları da davet edilmişti.

Hüseyin Tanfer ve Fatih Yeşilyurt da bu toplantıdaydı. Toplantı sonrası genel merkez binasının önünde Öz, eski Başkanlar Tanfer ve Yeşilyurt ile birlikte fotoğraf çektirdi,  ‘’eski başkanlarla beraberiz’’ mesajı verdi.  Zaten son zamanlarda da bu 3’lü sık sık biraraya geliyor, kamuoyuna birlik beraberlik mesajları veriyorlar. Öz’ün ismine Genel merkezin de sıcak baktığı haberlerini alıyorduk ama biraz da bu bilgi teyide muhtaçtı.

Eski İl Başkanlarından Hüseyin Tanfer, bu konuda son noktayı koydu: Genel merkez Mehmet Emin Öz başkan ile bir dönem daha devam etmekten yana. Ankara’da öyle bir hava edindik. Doğrusu da budur, il başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Bence de Öz ile devam kararı çok doğru ve isabetli bir karar olur.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bırakın bu işleri 01 Ocak 1970 02:00

    İsmi geçenlerin hepsi Erzurum’a gram faydası olmayan ceplerini düşünen egosu tavan zararlı insanlar. Bu şehrin siyasetten yüzü gülmedi hiç bir zaman.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Erzuruma ne yaptı iyi kurumlara narmanlı yerleştirdi.