Spor Haber Girişi : 16 Haziran 2017 20:15

Taner Tugay: Erzurumspor'un neferiyim

Taner Tugay: Erzurumspor'un neferiyim
Erzurumspor'un çifte sevinç mimarlarından Taner Tugay : "Erzurumspor'un neferiyim"
Erzurumajans-BB Erzurumspor Kulüp Başkanlığına adaylığını açıklayan Tugay İnşaat ve Tugay Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tugay, geçtiğimiz sezon başında bulunduğu BB Erzurumspor alt yapısının başarı hikayesini anlattı.

Alt yapının başına geçtiği günden bugüne kadar ciddi başarılara imza atan BB Erzurumspor yöneticisi Taner Tugay, geçen yıl 2 şampiyonluk kupası kazanan alt yapı takımlarının, bu yıl da Akademik liglerde ve yerel ligde çok ciddi başarılara imza attığını dile getirdi. U 13 ekibinin yerel ligde şampiyonluk kupası kazanmasını, verilen emeğin sonucu olarak değerlendiren Tugay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başta olmak üzere, ekip arkadaşlarına teşekkürde bulundu.

GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYORUZ

Alt yapı takımlarındaki başarının sırrına değinen Tugay, "Alt yapı sorumluluğunu üzerime aldığım gün, şehirde bizleri başarıya ulaştıracak, güzel bir ekip oluşturmanın peşine düştük. Bu minvalde kıymetli hocalarımızla irtibat kurduk. Uyum sağlayabileceğimiz hocalarımızla hedeflerimizi paylaştık ve anlaştık. Bundan sonraki süreçte hedefe kilitlendik. Hepimiz her bir yandan üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisinde olduk. Geçtiğimiz yıl alt yapı ekiplerimiz 2 kupa getirdi. Bu yıl U 13 ekibimiz yerel Lig Şampiyonu oldu. Akademik liglerde mücadele veren diğer alt yapı takımlarımız, gerçekten çok ciddi başarılara imza attılar. Rakip kalelere 26 gol bırakan, Önder Selimoğlu  başta olmak üzere, geleceğin yıldızları diyebileceğimiz çok sayıda öne çıkan futbolcumuz bulunuyor." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in sağladığı imkan ve oluşturdukları ekip ruhuyla başarıların elde edildiğinin altını çizen Tugay, "Güzel bir ekip oluşturduk. Ben inanıyorum ki bu ekip, önümüzdeki yıl çok daha büyük başarılara imza atacaktır." dedi.

Alt yapıya sağlanan imkanlara dikkat çekerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ekibine katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getiren Tugay, "Bugün alt yapının elde ettiği başarılarda hiç şüphesiz Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen ve ekibinin çok büyük payı var. Her anlamda yanımızda olan bir belediye başkanımız var. Gerek maddi, gerekse manevi olarak hep destek sağladı. Aşamadığımız bir çok problemlerimizin aşılmasına katkı sağladı." diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından A takım için yaptırılan tesislerin tamamlanmasıyla birlikte, bugün A takımın kullandığı tesislerin alt yapının hizmetine geçeceğini kayda geçen Tugay, "İnanın alt yapının hizmetine sunulacak tesis, bir çok spor kulübünde yok. Bu imkanı sağlayan da Başkanımız sayın Mehmet Sekmen'dir." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.