Spor Haber Girişi : 15 Haziran 2017 16:15

Taner Tugay, BB Erzurumspor Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Taner Tugay, BB Erzurumspor Başkanlığı'na adaylığını açıkladı
TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Başkan Ali Demirhan'ın istifa etmesinin ardından Taner Tugay bu göreve talip olduğunu açıkladı.
Erzurumajans-TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Başkan Ali Demirhan'ın istifa etmesinin ardından Taner Tugay bu göreve talip olduğunu açıkladı.

Kulübün aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Taner Tugay, "Bu şerefli görev nasip olursa elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Taner Tugay, Ali Demirhan'in istifasının ardından başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Tugay'ın, 18 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi liste çalışmalarını büyük ölçüde tamamladığı belirtildi. 

Taner Tugay, "Erzurumspor için her fedakarlığı yapmaya hazırım. Bugüne kadar aynı şevk ve heyecanla çalıştım, bugünden sonra da Erzurumspor'u layık olduğu yerlere taşımak için, görev verildiği takdirde bayrağı devralmakta tereddüt etmem. Elbette bu konuda son söz genel kurul üyelerimizin ancak, şu bilinmeli ki, Erzurumspor şahlanışa geçmiştir ve bu yoldan geri dönüş yoktur. Transferse transfer, tesisse tesis... Ne gerekiyorsa yapılmalı. Bu şerefli görev nasip olursa elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.