Ekonomi Haber Girişi : 06 Kasım 2017 18:00

TANAP, boru hattının geçtiği şehirlere destek vermeye devam ediyor

TANAP, boru hattının geçtiği şehirlere destek vermeye devam ediyor
Türkiye'nin en uzun doğal gaz boru hattı TANAP, hattın geçtiği şehirlere sosyal sorumluluk anlayışıyla destek vermeye devam ediyor.
Erzurumajans-Türkiye'nin en uzun doğal gaz boru hattı TANAP, hattın geçtiği şehirlere sosyal sorumluluk anlayışıyla destek vermeye devam ediyor. 

TANAP, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 bin ihtiyaç sahibine 2 milyon lira değerinde gıda yardımı sağlayacak. Projenin ilk ayağında, boru hattının Lot 1 bölümündeki Ardahan, Kars ve Erzurum illerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'nın belirlediği 3522 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı ulaştırılıyor.

Azerbaycan'ın Şah Deniz 2 sahasından çıkarılan doğal gazı Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP), güzergâhı üzerinde bulunan köy ve mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımı programı başlattı. Proje kapsamında 4 bölüme ayrılan hat boyunca 10 bin ihtiyaç sahibine 2 milyon lira değerinde gıda yardımı ulaştırılması hedefleniyor. Projenin ilk ayağında Lot 1 bölümünde bulunan Ardahan, Kars ve Erzurum illerinde 3522 aileye gıda yardımı ulaştırılıyor.

Proje kapsamında; boru hattı üzerinde yer alan diğer illerde de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, gıda yardımı yapılmaya devam edilecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.